Izgubiti prijatelja zbog njegove devojke!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako vam se cini scenario u kome vi gubite prijatelja zbog toga sto ga je njegova devojka oslovila vasim imenom tokom mazenja ili sexa??:sad2:

I to ne bilo kog nego najboljeg!

Malo verovatan .... mislim da su danashnji mushkarci osvesceni po pitanju toga da je dobar i dugogodishnji prijatelj/ortak vredniji od ribe ;)

- - - - - - - - - -

Nije valjda da ti se to sada trenutno desava ^^ ??!

Pa nisi valjda jedini sa tim imenom?
Ako se zoveš miloš, nemanja, milan onda možda nisi deo žudnji prijateljeve devojke.
Ako se zoveš Timotije onda ti nema spasa.

:lol:
Ajmo da se zadrzimo na cistoj teoriji i da ne prelazimo na licno, molim te.(stavio bi neki smajli ali ne znam koji)

Recimo da ime nije toliko cesto i da nema nikog drugog u okolini kao i da je doticni "momak X" bio to popodne u poseti kod njih pa otisao i nakon toga se desilo cudo.

Malo verovatan .... mislim da su danashnji mushkarci osvesceni po pitanju toga da je dobar i dugogodishnji prijatelj/ortak vredniji od ribe ;)

- - - - - - - - - -

Nije valjda da ti se to sada trenutno desava ^^ ??!
Recimo da je prijatelj osetljiv po tom pitanju jer dok je jos bio u srednjoj mu se desilo da je devojka bila godinu dana sa njim da bi dosla do njegovog najboljeg druga nakon cega je prekinuo prijateljstvo.
Kao i da on sada zivi sa ovom sadasnjom devojkom.

Poslednja izmena:
:lol:
Ajmo da se zadrzimo na cistoj teoriji i da ne prelazimo na licno, molim te.(stavio bi neki smajli ali ne znam koji)

Recimo da ime nije toliko cesto i da nema nikog drugog u okolini kao i da je doticni "momak X" bio to popodne u poseti kod njih pa otisao i nakon toga se desilo cudo.
To je već ozbiljnije, mada što bi bio ljut na prijatelja, ona je izgovorila njegovo ime a ne on njeno.
Osim ako ne flertuje sa njom, pa će prijatelj da se seti svih sumnjivih pogleda i reči naprasno.
Ili će da ih istripuje.Verovatno će ići u tom pravcu.Ako prijatelji i nije kriv, biće.

Nije mi jasna ta potreba nezavisno od ove priče da se izgovara ime, čini mi se da to urade uvek oni koji kažu pogrešno jer ih podsvest primorava da iskažu čežnju prema stvarnom subjektu svoje želje.
Tad su uzbudjeni i ošamućeni i kontrola svesnog dela ličnosti je svedena na minimum.

Poslednja izmena:
To je već ozbiljnije, mada što bi bio ljut na prijatelja, ona je izgovorila njegovo ime a ne on njeno.
Osim ako ne flertuje sa njom, pa će prijatelj da se seti svih sumnjivih pogleda i reči naprasno.
Ili će da ih istripuje.Verovatno će ići u tom pravcu.Ako prijatelji i nije kriv, biće.
Flerta nije bilo, ni lijek.
Prijatelj je opet kriv.

A doticni zna kakav je njegov prijatelj i da tu izdaje od strane njegovog prijatelja nema.

Kako vam se cini scenario u kome vi gubite prijatelja zbog toga sto ga je njegova devojka oslovila vasim imenom tokom mazenja ili sexa??:sad2:

I to ne bilo kog nego najboljeg!
Žensko te ne oslovljava po imenu sem kad prekoreva il bi neku veliku uslugu, i ne brkaju partnere... bar ne slučajno.

Sad da si naveo scenario u kome tvoj prijatelj (i to najbolji) izlazi iz ormana jer tokom maženja/sexa oslovljava devojku tvojim imenom, to već deluje kao stvarnija slika.

Žensko te ne oslovljava po imenu sem kad prekoreva il bi neku veliku uslugu, i ne brkaju partnere... bar ne slučajno.

Sad da si naveo scenario u kome tvoj prijatelj (i to najbolji) izlazi iz ormana jer tokom maženja/sexa oslovljava devojku tvojim imenom, to već deluje kao stvarnija slika.

Ne znam za te tvoje teorije, ali to da neko devojku oslovi muskim imenom mi je totalno caknuto.

Flerta nije bilo, ni lijek.
Prijatelj je opet kriv.

A doticni zna kakav je njegov prijatelj i da tu izdaje od strane njegovog prijatelja nema.
Zna kad razmisli racionalno, ali ovde u igru ulazi povredjenost i to se odigralo na polju seksa, kakav je to udarac na ego muškarca,
ja te tucam ti zamišljaš nikog drugog do mog prijatelja i ja kad vidim prijatelja odmah zamišljam scenu, ona želi njegove ruke, ona želi ovo njegovo ili ono, i ako on nije kriv, teško je ostati pribran, možda kasnije kad se sve smiri, ali treba stići do toga a ne razoriti prijateljstvo.
Onda ovo što sam pomenula, tripovi, "tu je bilo nekih pogleda, nekih naznaka, nekih poruka upućenih"...ljudi će videti i ono šta nisu videli i složiće strašnu priču kad emocije divljaju.
Jedne sekunde veruje, sledeće se seti svih priča o izdajama, pa zar on, pa zar meni,
Za prosečnu osobu ovo je najrealniji scenario, da se ne lažemo i ne pričamo bajke.

Mada može i sve da se iskulira, nije se potucala sa njim ako je rekla njegovo ime.Možda je razmišljaja o nekom razgovoru, njih troje zajedno, seks joj je bio dosadan pa joj izletelo ime, ne u smislu želje, nego kao nešto da ga pita, koliko je sati i sl.. : ))))

Poslednja izmena:
Jedne sekunde veruje, sledeće se seti svih priča o izdajama, pa zar on, pa zar meni,
Za prosečnu osobu ovo je najrealniji scenario, da se ne lažemo i ne pričamo bajke
Momak ima slicnu istoriju o devojci koja je godinu dana bila sa njim da bi dosla do njegovog druga. Doduse u srednjoj skoli, ali opet ako je on bas voleo tu devojku i kada se umesa i ego dobijamo jednu prilicnu frustraciju.
Mada može i sve da se iskulira, nije se potucala sa njim ako je rekla njegovo ime.Možda je razmišljaja o nekom razgovoru, njih troje zajedno, seks joj je bio dosadan pa joj izletelo ime, ne u smislu želje, nego kao nešto da ga pita, koliko je sati i sl.
Moguce je da ce iskulirati i ostati sa devojkom, ali mislim da ce prijatelj da nastrada ni kriv ni duzan. Doduse, u ulozi prijatelja bih sam otisao.

Zna kad razmisli racionalno, ali ovde u igru ulazi povredjenost i to se odigralo na polju seksa, kakav je to udarac na ego muškarca,
ja te tucam ti zamišljaš nikog drugog do mog prijatelja i ja kad vidim prijatelja odmah zamišljam scenu, ona želi njegove ruke, ona želi ovo njegovo ili ono, i ako on nije kriv, teško je ostati pribran, možda kasnije kad se sve smiri, ali treba stići do toga a ne razoriti prijateljstvo.
Onda ovo što sam pomenula, tripovi, "tu je bilo nekih pogleda, nekih naznaka, nekih poruka upućenih"...ljudi će videti i ono šta nisu videli i složiće strašnu priču kad emocije divljaju.
Za prosečnu osobu ovo je najrealniji scenario, da se ne lažemo i ne pričamo bajke.

Mada može i sve da se iskulira, nije se potucala sa njim ako je rekla njegovo ime.Možda je razmišljaja o nekom razgovoru, njih troje zajedno, seks joj je bio dosadan pa joj izletelo ime, ne u smislu želje, nego kao nešto da ga pita, koliko je sati i sl.. : ))))

ma nemoguce

ja odbijam da poverujem da postoje tako niskofrekventni mozgovi
da ne mogu da drze konce

a pritom, da se tako pogubis, moras da odlutas najstrasnije - implicira da te partnerka dovela do Olimpa
kakva crna drugarica... ni mirisa joj se ne secam, kamoli lika :cool:

ma nemoguce

da ne mogu da drze konce

a pritom, da se tako pogubis, moras da odlutas najstrasnije - implicira da te partnerka dovela do Olimpa
Da vidis sta radi TRAVA. Doticna rastura.:lol:

- - - - - - - - - -

Recimo kod Rusa bi ladno moglo... "Aleksandre Arsenijevičuuuuuuu"
:lol: Realno! :ok:

ma nemoguce

da ne mogu da drze konce

Ima tu istine Bili ali opet to što je doveo do Olimpa ne znači da joj je dovoljno, možda postoje jake emocije prema prijatelju.
Možda je do Olimpa stigla zamišljajući upravo prijatelja.

Da vidis sta radi TRAVA. Doticna rastura.:lol:

ma to su te lagali :cool:

- - - - - - - - - -

Ima tu istine Bili ali opet to što je doveo do Olimpa ne znači da joj je dovoljno, možda postoje jake emocije prema prijatelju.
Možda je do Olimpa stigla zamišljajući upravo prijatelja.

neka im svima onda pomogne Veliki Manitu
ja sam impotentan

lagati sebe je najvece umece

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back