Zna kad razmisli racionalno, ali ovde u igru ulazi povredjenost i to se odigralo na polju seksa, kakav je to udarac na ego muškarca,
ja te tucam ti zamišljaš nikog drugog do mog prijatelja i ja kad vidim prijatelja odmah zamišljam scenu, ona želi njegove ruke, ona želi ovo njegovo ili ono, i ako on nije kriv, teško je ostati pribran, možda kasnije kad se sve smiri, ali treba stići do toga a ne razoriti prijateljstvo.
Onda ovo što sam pomenula, tripovi, "tu je bilo nekih pogleda, nekih naznaka, nekih poruka upućenih"...ljudi će videti i ono šta nisu videli i složiće strašnu priču kad emocije divljaju.
Jedne sekunde veruje, sledeće se seti svih priča o izdajama, pa zar on, pa zar meni,
Za prosečnu osobu ovo je najrealniji scenario, da se ne lažemo i ne pričamo bajke.
Mada može i sve da se iskulira, nije se potucala sa njim ako je rekla njegovo ime.Možda je razmišljaja o nekom razgovoru, njih troje zajedno, seks joj je bio dosadan pa joj izletelo ime, ne u smislu želje, nego kao nešto da ga pita, koliko je sati i sl.. : ))))