Izgubio pola lobanje nakon što je pio previše energetskih napitaka

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.199
Jedan čovek u Kaliforniji navodno je izgubio deo lobanje - zahvaljujući prekomernoj konzumaciji energetskih pića.

baby-energy-drinks-father.jpg

Žena koja želi da bude poznata samo kao Brianna objasnila je kako je prekomerna konzumacija energetskih napitaka dovela do skoro fatalnog krvarenja u mozgu njenog muža.

Brianna je napisala da je njen muž, Austin, počeo da konzumira energetska pića „kada je počeo da radi duže i putuje na posao“. I na kraju se ovo pokazalo opasnim po život.

„Još uvek se sećam da me svekrva tog jutra probudila“, napisala je Brianna. „„ Austin je imao nesreću “, rekla je. Sve što sam znala je da je moj muž u bolnici. Najgori deo? Nisam znala zašto. "

Brzo je saznala da je Austin imao krvarenje u mozgu i da je u komi. Nakon što su obavili toksikološki pregled i isključili lekove, lekari su sugerisali, piše Brianna, da je prekomerna konzumacija energetskih pića izvor problema.

Austin je tada izdržao niz operacija mozga, kao i neočekivane moždane udare, napade i oticanje mozga. Pretpostavlja se da su tokom ovih operacija lekari uklonili prednji deo Ostinove lobanje.

U to vreme Brianna je već bila devet meseci trudna sa svojim i Austinovim prvim detetom.

„Neću nikoga da lažem, bilo je tako teško. Planirala sam da Ostin bude deo ovog ogromnog trenutka ”, prisetila se Brianna u svom postu. „Biti pored mene. Držeći me za ruku. Biti tamo da preseče pupčanu vrpcu. Biti tamo da dočekamo našeg sina na svet. Nije bilo dobro ... Ali prelepo čudo se dogodilo dok sam rodila našeg sina. Austin se probudio. "

Iako je izašao iz kome, Ostina je još čekao dug oporavak.

helping-energy-drinks.jpg

„Pripremam obroke, radim fizikalnu terapiju, logopediju i radnu terapiju. Pomažem mu u ličnoj higijeni. Pomažem mu da hoda. Pomažem mu u svakom aspektu života “, kaže Brianna.

Uprkos ovim preprekama, par i dalje istrajava. Brianna je svoj post na Facebooku završila rekavši: „Borimo se da mu pomognemo da se oporavi. Da mu poboljša život. Jednog dana ćemo stići tamo. Do tada nikada neću odustati od njega. Zato što je ljubav nesebična i volim ga više od samog života. "

Kako je ovo uopste moguce
Na forumu Krstarice je sve moguće. Moguće je i to da se ''pretpostavlja da su lekari tokom tih operacija uklonili prednji deo lobanje''.
Ne saznajemo zašto taj deo nisu vratili, pošto ne postoji razlog da to ne urade nakon operacije. Osim ukoliko nije uništen u nesreći, recimo.

Ovaj nesrećni ''Ostin'' me likom i lobanjom izuzetno podseća na na izvesnog Karlosa Rodrigeza o kojem sam čitao još pre jedno pet-šest godina, a koji je pola glave i mozga izgubio u saobraćajnoj nesreći, vozeći drogiran.

Svakako je korisno što možemo naučiti da ne bi trebalo da otvaramo teme na forumu ako smo drogirani ili ukoliko imamo samo pola mozga.

Pogledajte prilog 1036043

„Pripremam obroke, radim fizikalnu terapiju, logopediju i radnu terapiju. Pomažem mu u ličnoj higijeni. Pomažem mu da hoda. Pomažem mu u svakom aspektu života “, kaže Brianna.

Uprkos ovim preprekama, par i dalje istrajava. Brianna je svoj post na Facebooku završila rekavši: „Borimo se da mu pomognemo da se oporavi. Da mu poboljša život. Jednog dana ćemo stići tamo. Do tada nikada neću odustati od njega. Zato što je ljubav nesebična i volim ga više od samog života. "
Ovo je tako mocna poruka za sve nas za ceo zivot" Zato što je ljubav nesebična i volim ga više od samog života. "

Back