Изговори

Сетих се (сада већ покојног) друга из одељења. Он није смишљао изговоре, био је потпуно искрен.

Дође на час и каже кад га прозову - "Нисам могао да научим, био сам јако уморан, морао сам да се наспавам" и томе слично.

Никаквог успеха није имао, наставници су му са болесним задовољством лепили кечеве. А геније, физику је после завршио.

Uglavnom iskreno, izgovori samo za one labilnije.

Moja kuma je car izgovora, i obećavanja. Ceo život spaja nespojive ljude, dogovara po tri kafe kada nema vremena ni za jednu.
Ako neko kaže ajmo ove leto zajedno na more, ona odmah pristaje, oduševljena... iako zna da neće ići, ili je već nešto planirao njen muž. Kada se vadi smotano ja se sada smejem kao luda, ranije me nerviralo.
Mislim da zbog nje imam fobiju od izgovora, pogotovo providnih.

to je neka vrsta psihološkog bagovanja. život nije rokenrol koncert, ali u njenoj glavi izgleda da jeste. znam ovakve ljude i ja, ima ih.

Да ли имате храбрости да кажете истину или посежете за прикладним изговором?

Нпр, хоћете да откажете договор јер немате воље и јер вам се заправо није ни ишло. Шта кажете?

za sve sporedne ide prihvatljiv izgovor
za sve bitne - prava istina

Izgovori vaze dok si mlad i ljudi te pustaju, kada odrastes izgovori te karakterisu i

onda ljudi izbegavaju da prave dogovore s tobom, a ti posle tumaci to karmom...

Svako ce da saradjuje sa onim ko drzi rec, a oni koji imaju opravdanje

su usputna zabava...pa im zivot u veselju prodje.

Да ли имате храбрости да кажете истину или посежете за прикладним изговором?

Нпр, хоћете да откажете договор јер немате воље и јер вам се заправо није ни ишло. Шта кажете?

najjednostavnije, ono shto mislim , ako to nekome zakomplikuje nije moj problem

Back