Izgovori

Ууууууу како бих те ја за тако нешто тако лепо откачио да би заборавила како се зовеш... Ако ишта мрзим то су онда звоцања без разлога тј. у овом случају - какве везе има помагање у кући са сексом? :roll: Значи на такве ствари генерално пукнем :neutral:

ОнТ: Зависи шта су разлози за то што ја нећу... углавном су разлози непримерено место или мањак времена... једном сам само попустио пред полазак у биоскоп и наравно закаснили смо и страшно сам се изнервирао због тога да сам јој наредних 5 дана пребацивао због тога. Ужасно мрзим да касним, па чак и у биоскоп...

I ko sad zvoca?:lol:

I ko sad zvoca?:lol:

:P

Па нисам јој пребацивао за то кад причамо о поморанџама, али чим се помене кашњење, филм или нешто на ту тему онда да. И да... што је поента... следећи секс је био непосредно након филма тако да нисам звоцао кад није била тема :D

:P

Па нисам јој пребацивао за то кад причамо о поморанџама, али чим се помене кашњење, филм или нешто на ту тему онда да. И да... што је поента... следећи секс је био непосредно након филма тако да нисам звоцао кад није била тема :D

Eto, to je pravi muškarac....ćuti i dela......:lol:

Back