Izgoreo TC "Depo" na Bulevaru

Strigoi

Elita
Poruka
23.106
pozar-depo-foto-kurir-1408775880-555433.jpg

506172_pozar01-foto-fonet-n-djordjevic_ff.jpg

Požar u "Depou" zavio centar Beograda u dim, urušila se krovna konstrukcija

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/48...Beograda-u-dim-urusila-se-krovna-konstrukcija

E sad, pretpostavlja se da su uzrok dotrajale instalacije, iako su stare samo deset godina...krov se urušio, tezge i roba su uništeni, oko 300 ljudi je ostalo bez posla.

Da li sam paranoičan ako pomislim da je lokacija na kojoj se nalazio "Depo" fenomenalna za podizanje nekog stambeno-poslovnog kompleksa ili privatne garaže?

pozar-depo-foto-kurir-1408775880-555433.jpg

506172_pozar01-foto-fonet-n-djordjevic_ff.jpg

Požar u "Depou" zavio centar Beograda u dim, urušila se krovna konstrukcija

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/48...Beograda-u-dim-urusila-se-krovna-konstrukcija

E sad, pretpostavlja se da su uzrok dotrajale instalacije, iako su stare samo deset godina...krov se urušio, tezge i roba su uništeni, oko 300 ljudi je ostalo bez posla.

Da li sam paranoičan ako pomislim da je lokacija na kojoj se nalazio "Depo" fenomenalna za podizanje nekog stambeno-poslovnog kompleksa ili privatne garaže?

Za nekoliko dana, milionska ponuda nekog Grka, koji ce da nam posadi hotelče od 5* za koji niko živ neće imati novca.

Nije teorija zavere, već na osnovu pređašnjih iskustava.

Tako je 2012. volšebno izgoreo tržni centar unikatnog nakita "Bazar" u Somboru. Isti obrazac, požar izazvan neznano čime, kasni dolazak vatrogasaca i policije, nesanlaženje vatrogasaca, vatrogasci koji ne mogu da nađu hidrante nego čekaju da dođu cisterne s vodom, vatrogasci koji nemaju merdevine, nedovoljan pritisak vode...sad je na mestu tržnog centra unikatnog nakita u Somboru izgrađen novi tržni centar sa menjačnicama, poslastičarnicama, buticima....već viđen recept.

Све то исто и још јефтиније има и по радњама нивоа Теранове, Њујоркера и сличних фамозних брендова. :mrgreen:

Njujorker, springfild, hm...sve to pederana. Nema tu ništa za normalne ljude. A nešto ne verujem da po tim fensi šopovima ima majica za 500 ili dukseva za soma dinara.

Njujorker, springfild, hm...sve to pederana. Nema tu ništa za normalne ljude. A nešto ne verujem da po tim fensi šopovima ima majica za 500 ili dukseva za soma dinara.

То није фенсерај, то је трећа класа.

Ево сад су распродаје - има и јефтиније него што си рекао. Дигни гузицу и обиђи мало.

То није фенсерај, то је трећа класа.

Ево сад су распродаје - има и јефтиније него што си рекао. Дигни гузицу и обиђи мало.

Jok ja, ja se oblačim u Bunkeru, Otadžbini, Army Shopu, a odela sam sašio po meri, kod krojača. Nisam ljubimac roze košuljica, bebeće plavih i majica sa srcima.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Neće ovde sigurno. Ovaj objekat je pod zaštitom kao kulturno dobro. To je nekadašnji tramvajski depo iz koga je krenuo prvi tramvaj na ulice krajem 19. veka.

I Livnica zvona u Francuskoj 50 je bila kulturno dobro, pa su je srušili i podigli stambeno-poslovni kompleks.

Back