Izgledam ko carica, jaka sam ko palica

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Jeste bili nekad u vezi ili poznajete neku zenu na ovaj kalup. Kakve su to uopste jake zene, one koje sebe dozivljavaju kao jake sta podrazumevaju pod jacinom i snagom? I sta vi smatrate da je jaka zena, koje su to osobine koje je pozeljno imati i kako gledate na fenomen jakih zena, pozitivno ili negativno?

Jaka žena je psihički jaka po meni... Ona koju ne moraš vući za rukav, ona koja je svesna života, ona koja nije princezica mamina i tatina. To je za mene jaka žena, ne znam za ostale. Ona koja može da te isprati... Mene smara to što se epitet jaka žena veže za neke karijeristkinje... Jaka je ona koja sve životne probleme podnese na nogama, a to koliku ima platu je stvar sposobnosti, srećnih okolnosti nekih, situacija...

Jeste bili nekad u vezi ili poznajete neku zenu na ovaj kalup. Kakve su to uopste jake zene, one koje sebe dozivljavaju kao jake sta podrazumevaju pod jacinom i snagom? I sta vi smatrate da je jaka zena, koje su to osobine koje je pozeljno imati i kako gledate na fenomen jakih zena, pozitivno ili negativno?

nema jake zene vec samo zene koja dobro glumi

e tako je...ove što misle da nisu...e to su loše glumice :aha2:

opet si omasila... nijedna zena primarno ne glumi dok ne oseti da je slaba... onda se desava nonsens, one koje su emocionalno slabije-osetljivije izgrade gard da bi primarno sebe zastitile... one druge, jace, rizikuju i idu srcem, strascu, emocijama ne pitajuci se gde to moze da ih odvede....

opet si omasila... nijedna zena primarno ne glumi dok ne oseti da je slaba... onda se desava nonsens, one koje su emocionalno slabije-osetljivije izgrade gard da bi primarno sebe zastitile... one druge, jace, rizikuju i idu srcem, strascu, emocijama ne pitajuci se gde to moze da ih odvede....
umem ja tako da omašim...ništa čudno :lol:

ali ovo zadnje vala razumem...i kako može da bude pogubno :lol:

umem ja tako da omašim...ništa čudno :lol:

ali ovo zadnje vala razumem...i kako može da bude pogubno :lol:

ne mora da znaci... zivot su kao vitmenove vlati trave... mozemo da hodamo i gazimo sve oko nas misleci da smo jaki, kad tad cemo se zaustaviti pred jednom travkom, sagnuti i shvatiti svu zabludu snage koju smo mislili da posedujemo... nes kao kad majka prvi put na porodjaju vidi tek rodjeno dete....take se stvari ne zaboravljaju do smrtnog casa

ne mora da znaci... zivot su kao vitmenove vlati trave... mozemo da hodamo i gazimo sve oko nas misleci da smo jaki, kad tad cemo se zaustaviti pred jednom travkom, sagnuti i shvatiti svu zabludu snage koju smo mislili da posedujemo... nes kao kad majka prvi put na porodjaju vidi tek rodjeno dete....take se stvari ne zaboravljaju do smrtnog casa

i ovo znam takođe

Ja ležim i lagodno traćim vrijeme opažajući vlat ljetne trave.
Moj jezik, svaki atom moje krvi, stvoren je od ovoga tla,
ovoga zraka,

jaka žena?

hqdefault.jpg

Back