“Izgledaju kao glumice iz filmova za odrasle”: Pevačica PONIZILA Uraganke – onda je stigao OŠTAR odgovor!

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

“Izgledaju kao glumice iz filmova za odrasle”: Pevačica PONIZILA Uraganke – onda je stigao OŠTAR odgovor!​

Društvene mreže se usijale zbog srpskih predstavnica na Evroviziji​

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, članice grupe “Hurricane” sinoć su izdominirale na sceni “Evrovizije” i uspele da se sa pesmom “Loko, loko” plasiraju u finale ovog takmičenja.

Njihovu pesmu, energiju, ples i lepotu mnogi hvale i predviđaju veliki uspeh u finalu, ali bilo je i onih koji su ih ponižavali na društvenim mrežama.

Jedna korisnica Tvitera ih je “ispljuvala” zbog “plastičnog” izgleda.

– Srbija nudi puno botoksa i silikona, to je sigurno – napisala je jedna od devojka iz inostranstva.

Međutim, Tviter se ujedinio protiv nje i u mnogobrojnim objavama odbranio devojke iz grupe “Hurricane”.

– Ova nesrećnica je bukvalno linčovana zbog vređanja Uraganki – glasio je komentar na Tviteru.

Takođe, jedan tviteraš naveo je da su na holandskoj televiziji takođe loše komentarisali Sanju, Ivanu i Kseniju. Govorili su da izgledaju kao plastične lutke i glumice iz filmova za odrasle.

– Evo na TV Holanđani ogovaraju Uraganke da su kao glumice iz filmova za odrasle i pitaju se što su sve imale plastične intervencije – glasio je tvit.

Tviteraši su ponovo stali u odbranu naših devojaka. Napisali su da je naše devojke ružno komentarisala propala pevačica Karin Bloemen.

Podsećamo, Uraganke će u subotu predstavljati Srbiju u finalu “Evrovizije” pod rednim brojem 8. Dijasporo, glasaj!

https://objektiv.rs/vest/652105/izg...=blic.rs&utm_medium=Text&utm_campaign=blic.rs

Svašta!

Realno...šta je pogrešno rekla? Nisu silikonke?

ksenija-knezevic-sanja-vucic-ivan-nikolic_foto_srbijadanassasa_dzambic_1.jpg

A što je najgore bile bi lepe devojke bez toga.
I dalje mi je misterija koje pogurao ovu modu da se masa njih upropastila puneći usne i jagodice, ali bukvalno unakazile. Poznajem nekoliko takvih žena. I šta je u mozgu muškaraca koji to podržavaju i lože se na ovakve prizore, jer bez toga ovoga ne bi bilo.

Meni je izvinite ovo odvratno...i sasvim je holanđanka u pravu. Degradacija ženstvenosti.

Istina je da izgledaju "sponzorisano" ali takva vulgarna seksualnost se svojevremeno prigovarala i Madoni. Svako vreme ima svoja merila lepote.

Sa druge strane, video sam i da na Evroviziji peva još jedna Srpkinja. Predstavnica Francuske ima srpske i iranske korene a i mnogo bolje izgleda

Francuskinja Barbara Piévic, ili Barbara Pravi je iranskog i srpskog porijekla. Njezino odrastanje u multikulturalnom ozračju povezalo ju je s njenim korijenima, što je vidljivo i u njenom umjetničkom imenu 'Pravi' uspomeni na djeda. Barbara je vrlo angažirana u borbi za ravnopravnost spolova, a njene pjesme često govore o nasilju nad ženama, pobačaju... Glazbeni uzori su joj Jacques Brel i Edith Piaf.

11124787.jpg

https://www.jutarnji.hr/scena/domac...i-eurosonga-evo-tko-su-im-konkurenti-15074934

Pa tako i izgledaju, ja sam bas sa kolegom i raspravljao o tome, kao da smo poslsli tri slikonske lutke koje solidno pevaju.
Mada je sama manifestacija vec godinama skup sunda i lose muzike, svejedno je mucno gledati.
kao da se razni lobiji takmice cije ce bolesno vidjenje sveta pobediti

cija nastranost ce zasjati najjace

Back