izgled krstarice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh... Meni to smeta... Ovako sam zakucan za tri podforuma i ne mrdam. Ranije sam znao svracati i u druge kada se isprazne razlozi za razgovor u ovim "glavnim" temama.

Mada se povremeno pojavi taj sablon...

Vidi se znak za komentar i nesto poput:

<!--

Teme sa najvise postova
Teme sa najvise pregleda

Primecujete znak za komentar? E, pa neko je nesto brljao oko toga... Zasto bi cas pokazivao, cas ne... Zato sto je neko nesto menjao na glavnoj strani. Sta? Nemam pojma.. Kad sve izgleda isto...

Eto, kad smo vec kod teorije zavere da malo pripomognem...

Znate sta bi jos bilo super?!
Da na profilu mozemo napisati zensko ili musko. Na nekim nickovima ne moze se bas lako videti ko je sta. A desilo se i meni (iako je chokolada zenskog roda), da me oslovljavaju "slusaj druze", "ti si neki..." :lol:

Eh... A Dlakava_Strvina je imenica ženskog roda...
A vlasnik nicka nije... Ne bi bilo loše i da napiše i adresu gde živi... :lol:

Eh, ovim putem se izvinjavam svima koji su bili uznemiravani zbog mog dotrajalog modema! Preskoči po neki broj pa iz zvučnika čujem:"alooo alooo"... E, pa izvinte dok ne kupim novi...
:lol:

Groucho Marx:
Jel zna neko zasto je ukinut onaj koristan deo sa desne strane osnovnog ekrana, sa obavestenjem o najnovijim porukama na forumu, najposecenijim temama i sl.?

Postovani,

deo sa tim informacijama je ukinut jer se ispostavilo, da tih par linija koda opterecuje forum 20 puta vise nego sve ostalo.

Ako niste primetili od tada forum funkcionise dosta stabilnije i brze.

Pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back