Izgled jednog glumca

Važan je donekle ali naravno možeš biti uspešan i bez dobrog izgleda, generalno gledano talenat je tu presudan. Ne bih da te obeshrabrim ali mislim da se nećeš mnogo ovajditi od glume u Srbiji sve i da imaš talenta, negativna selekcija i nepotizam dominiraju na glumačkim fakultetima pa je pitanje da li će profesori uopšte moći i hteti da prepoznaju prave ljude za glumački posao. Ovo je samo moje mišljenje.

Zdravo svima!

Imam pitanje. Naime, želim da pokušam da budem glumac. Sad me zanima da li, pošto je izgled očigledno za to važan, sam za to?
Ako bih stavio svoju forografiju ovde, da li bi mi neko rekao da li sam za glumca? :)

Hvala.
Nemoj da ocekujes ovde neke ozbiljne komentare ako postavis sliku,tu ce da se sjati gomila ljudi koji ce ti navodno davati savete ili se prosto sprdati.
Ali za glumu nije izgled presudan,pogledaj samo koliko imas nasih glumaca koji izgledaju ispod proseka.Bitno je kako glumis,kojiko mozes da se uneses u ulogu koju dobijes.Sta god da resis,sve najbolje ti zelim,i guraj samo napred.

Zdravo svima!

Imam pitanje. Naime, želim da pokušam da budem glumac. Sad me zanima da li, pošto je izgled očigledno za to važan, sam za to?
Ako bih stavio svoju forografiju ovde, da li bi mi neko rekao da li sam za glumca? :)

Hvala.
moraces da ga savladas

ENHIgpIXUAEUf_a.jpg:small

mr%20bean.jpg

RQQk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTlRBN01EQV8vMTJjZWZkMjlkMzAwNmMxMTYzN2Q4N2UxYmRjYTkxOGYuanBlZ5KTBc0H0M0F3JMCzQKeAIEAAQ

Обојица су добри глумци, а један је ружан као пацов, а други је тотално алфа.

Шта нам то говори?

Говори нам да изглед није битан за глумца, већ карактер. Оно што исијава из глумца.

За глумицу је битно да је добра риба. Ако није добра, нема шта да тражи у глуми. Такође, кад остари, нема шта да тражи у глуми. Осим да евентуално глуми кеву некој доброј, лепој и младој глумици.

mr%20bean.jpg

RQQk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTlRBN01EQV8vMTJjZWZkMjlkMzAwNmMxMTYzN2Q4N2UxYmRjYTkxOGYuanBlZ5KTBc0H0M0F3JMCzQKeAIEAAQ

Обојица су добри глумци, а један је ружан као пацов, а други је тотално алфа.

Шта нам то говори?

Говори нам да изглед није битан за глумца, већ карактер. Оно што исијава из глумца.

За глумицу је битно да је добра риба. Ако није добра, нема шта да тражи у глуми. Такође, кад остари, нема шта да тражи у глуми. Осим да евентуално глуми кеву некој доброј, лепој и младој глумици.
Mister Bin je posebna prica ne mozes njega da gledas kao glumce holivudskih filmova to je nesto sasvim drugi koncept, druga ideja i nesto sto se vise ne snima

Na zapadu je bitno da si nabildovan i da se trudis, to ti je dovoljno za neku B kategoriju... A za ove top serije i filmove kod jakih reditelja ti ipak treba talenat..
A kod nas ili da si bas rodjen za to i da ti niko ne moze nista, ili da su ti mama i tata glumci i da si spreman dosta da radis na sebi..

A sto se tice same lepote to je relativno, nekima je Andrija Kuzmanovic lep covek a nekima ruzan.. Mnogima je Ema Stoun nista posebno, a meni npr. je prelepa..

Ti ako si harizmatican procices i sa prosecnom lepotom kao super glumac, sta vredi Megan Fox sto je najjaca riba kada glumice koje su objektivno manje lepe od nje prolaze kao dosta uspesnije, znaci talenat ti je bitniji od izgleda, o tome povedi racuna...

A sto se tice same lepote to je relativno, nekima je Andrija Kuzmanovic lep covek a nekima ruzan.. Mnogima je Ema Stoun nista posebno, a meni npr. je prelepa..

Ti ako si harizmatican procices i sa prosecnom lepotom kao super glumac, sta vredi Megan Fox sto je najjaca riba kada glumice koje su objektivno manje lepe od nje prolaze kao dosta uspesnije, znaci talenat ti je bitniji od izgleda, o tome povedi racuna...

Кузмановић јесте леп.

ta mala Megan je plastika,ne ume da glumi,glupa,nema nijedan film
ne moze da se priblizi Emanueli

the-girls-eyebrows.gif

Back