gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rece kolega nisu rusili muslimani crkve po Sarajevu.Istina nisu jer su se svi svjetski mediji nalazili u istom.Ali zato malo dalje u dubini BIH ponasali su se poput ISISa tako da poredjenje stoji.Ne treba biti naivan pa samo i pomisliti da su muslimani nevinasca jer nisu.
Референдум није одржан 1991., него 29.02. и 01.03.1992. године.То је доказао и Референдум из 1991. на којем је излазност била 63%, и сви изашли су гласали за осамостаљење. Чак и да се рефрендумом манипулисало (сигурно јесте), није могло толико да се маниплулише. Резултат би био мање убедљив да није било манипулације, али и даље јасан.
Rušili su tj uništavali i manastir Sase kod Srebrenice.
Tvoja deca ce dovrsiti posao i nece biti vise muslimana dzamija i ostalih gluposti.
Ali nece izaci na kraj s Hrvatima. Oni su jaci
Већина становника СР БиХ је била за независност исте и издвајање исте из СФРЈ.
Срби су чинили 31% становника БиХ, Југословени још 5%. Број Муслимана и Хрвата који су желели да остану у заједничкој држави је био миноран. Све укупно, око 40% је било у најбољем случају за Југославију, 60% против.
То је доказао и Референдум из 1991. на којем је излазност била 63%, и сви изашли су гласали за осамостаљење. Чак и да се рефрендумом манипулисало (сигурно јесте), није могло толико да се маниплулише. Резултат би био мање убедљив да није било манипулације, али и даље јасан.
СР БиХ је као и осталих 5 СР Југославије имала право на отцепљење по Уставу из 1974.
То су чињенице.
Моје лично мишљење је да би и српском и бошњачком народу било боље да је БиХ остала део неке крње Југославије. Избегао би се рат и неслућени губици, како погибије тако и уништене судбине.
Али то не мења чињеницу да се БиХ отцепила, пазите сад (велики уздах)... зато што је већина њених становника то желела.
Ne brini, u 23 posto si siguran od nas, pošto nas te vukojebine ne zanimaju. Bitno je samo da si fizički odvojen i ostavljen sam sa sobom. A još sigurniji si u Kanadama i Amerikama, tamo sigurno ne možemo da te dohvatimo. Jedino nemoj da zalaziš u Pitsburg, ima dosta Srba koji rade u čeličani, pa može da ti se desi da te bace u visoku peć. I to sve potomci srboćetnika izbeglih '45...
Ja sam siguran. Na sigurnom. Don't be worry. Sabrao sam ja 2+2.
Pre toliko godina si šutnut "na sigurno" i još nisi naučio engleskiNadam se da nisi baš u SAD, kad te čuju kako pričaš, baciće te Meksikancima iza zida
![]()
Pre toliko godina si šutnut "na sigurno" i još nisi naučio engleskiNadam se da nisi baš u SAD, kad te čuju kako pričaš, baciće te Meksikancima iza zida
![]()
Krunski dokaz kako si đenosajdisan, azil ti je siguran![]()
"Titova najveća greška je što nije pobio sve četnike,ustaše i muslimane"
"Titova najveća greška je što nije pobio sve četnike,ustaše i muslimane"