Bez obzira na vlasnistvo nad stanom u tudje stambene prostorije se ne moze upadati bez dozvole onog ko tu stanuje.To bi bila neka vrsta provale i u svakom slucaju i krivicno delo.Predstavnici drzavnih organa ne mogu bez posebnog ovlascenja upadati u tudje domove.
Prednje ne znaci da ne treba kontrolisati stanje izdatog stana,ali se to mora raditi dogovorno.Ukoliko vlasnika stana ne moze povremeno da popije kafu kod stanara i da uzme kiriju,tu je odmah nesto sumnjivo.Video sam na netu da je porez na prihod 20% i da vlasnik stana mora sa stanarom da podnese prijavu kod(licna karta i vlasnicki list) organa unutrasnjih poslova.
Biti siromah i ziveti bez imovine nije lako,ali je ona i svojevrsni teret bez obzira na to sto donosi prihode,ali tako je to.Zivot nije jednostavan.
Svi koji misle da je lako imucnima,neka pocnu da kupuju akcije,nepokretnosti,neka osnivaju radnje i preduzeca itd. pa ce videti koliko je to "lako".No,ja sam ipak za stvaraoce i one koji sticu,nezavisno od problema.
Na Filozofiji predlazem izgradnju Nove Civilizacije,a to je neka kombinacija socijalizma i kapitalizma.U tom modelu svi bi bili istovremeno i radnici i kapitalisti.
Pozdrav svima koji sticu na posten nacin!