Izdavači

societas

Početnik
Poruka
6
Imate li svog omiljenog izdavača? Kakva su vam iskustva sa klubovima čitalaca?

Meni se dopao tretman koji sam dobila u Srpskoj književnoj zadruzi. Imaju dugu tradiciju, stvarno fine naslove i kvalitetnu opremu, a uz godišnju članarinu, koja je zaista pristojna, imam čitave godine popust od 30% na njihova izdanja. Tako, na primer, mogu povoljno da se snabdem lektirom za školu i da ne jurim po bibliotekama. Zbog specifičnog načina na koji su oni organizovani, nakon tri uzastopne godine članstva, stiče se i pravo na učestvovanje u radu samog izdavača. A ako dovedete tri nova člana, dobijate i poklon :D

stvarno sve ovo :eek:
strava .
evo baš sam razmisljala kojem klanu da se priklonim
pa si mi pomogla da resim i tu dilemu, hvala ti...

inace, nisam imala lose iskustvo sa Cliom, njihov sam clan
ali me djelosevicka nervira kako je opustena po pitanju clanova tj stalnih citatelja...

nista licno, nego na profesionalnoj osnovi...

Sve od Svetlane Velmar J. Basaru -" Parkinsa" Imaju dosta prevoda stranih pisaca: Den Braun Sevalje
Rovlinga. Za svakog po nesto.Izlog je posebna prica, i svaka cast aranzeru. Svaki dan prlolazim pored "Doma Omladine" i uvek je nesto novo i tematski postavljeno.Nije s brda s dola kao u vecini knjizara.
Proletos sam posetio njihov stand na sajmu i upoznao divne mlade ljude pune energije i entuzijazma Ideja " Samizdat " je ukidanje monopola koje je zahvatilo "Izdavastvo" kao i sve ostalo kod nas.
Cela prica bi se svela na to da se sa manje para omoguci veci i jevtiniji broj knjiga dostupan svima. Nesto slicno kao " Rec i Misao " pre tridesetak i vise godina. Ja im zelim sve najbolje

Poslednja izmena:
Sve od Svetlane Velmar J. Basaru -" Parkinsa" Imaju dosta prevoda stranih pisaca: Den Braun Sevalje
Rovlinga. Za svakog po nesto.Izlog je posebna prica, i svaka cast aranzeru. Svaki dan prlolazim pored "Doma Omladine" i uvek je nesto novo i tematski postavljeno.Nije s brda s dola kao u vecini knjizara.
Proletos sam posetio njihov stand na sajmu i upoznao divne mlade ljude pune energije i entuzijazma Ideja " Samizdat " je ukidanje monopola koje je zahvatilo "Izdavastvo" kao i sve ostalo kod nas.
Cela prica bi se svela na to da se sa manje para omoguci veci i jevtiniji broj knjiga dostupan svima. Nesto slicno kao " Rec i Misao " pre tridesetak i vise godina. Ja im zelim sve najbolje

Ja imam "Parkinsa"-Basara, izdao Dereta (baš dere što se tiče cena), a imam i sve od Brauna, izdao Solaris. Ne znam da li smo se razumeli, ali pitala sam za preporuku od Samoizdat. Slažem se da treba omogućiti široj masi pristupačnija izdanja. Većim tiražom bi pokrili troškove i ljudi bi više čitali.

Kada kucas kucaj velikim slovom B92 Shop sasvim je druga slika.Stvar je tehnicke prirode....
Idi do kraja strane i listaj. Imas 15 strana.Molim te da mi javis na privatnnu adresu da ne davimo vise ljude

Back