izdajice i patrijote

ko je u pravu ?

• missica

• trener

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Према последњем попису из 2002. године, Аутономна Покрајина Војводина има 2.031.992 становника, што чини 27,1 одсто од укупног броја становника Републике Србије. Срби, којих у Војводини има 1.321.807, већинско су становништво ове северне српске покрајине. По бројности затим следе: Мађари (290.207), Словаци (56.637), Хрвати (56.546), Југословени (49.881), Црногорци (35.513), Румуни (30.419), Роми (29.057), Буњевци (19.766), Русини (15.626), Македонци (11.785), као и остале мање етничке скупине у које спадају Украјинци, Муслимани, Немци, Словенци, Албанци, Бугари...................

ok znam da su Srbi vecina nego sam mislio da je Vojvodina zadnja usla u sastav Srbije

e ovo je vrlo lepa diskusija gde nema da padaju uvrede,voleo bih da neko otvori temu da krenemo u diskusiju o svemu sta smo ovde raspravljali

Poslednja izmena:
e visdis tu je najveci problem,kako zaustaviti dalje odvajanje teritorija,jel samoproglasenjem Kosovske nezavisnosti,moze da se digne nekom Qurac da ode u sumu i da trazi nezavisnost,znaci ovde se ne brani Kosovo nego Srbija,nije to nikakva parola ili sta vec vec po mom misljenju istina

Ја се вама ћудим болан, да својим коментарима "пумпате" овакву олињалу тему, овако дебилног наслова... :mrgreen:

a vidji vidji kako moderator pokusava da utiћe na temu... i to olinjalu i debilnog naslova.... da je takva ja je ne bih ni otvorio:dash::dash::dash:
ps. ovaj moderator je iz druge "drzave" srecom:whistling::whistling:... zato nije ni glasao:whistling:

nije prodaja droge bas unosno zanimanje ako nemas stalne musterije.
inace zaista nisamu speo da nadjem bilo kakvu zvanicnu statistiku o upotrebi droge na kosovu.
prodaja me nije interesovala:whistling:

Званична статистика на Косову??? Баш ме чуди како нема!? Мислим да су ти подаци прикупљани приликом задњег пописа. Провјери у Београду-Попис становништва СФРЈ 1981.године.

Званична статистика на Косову??? Баш ме чуди како нема!? Мислим да су ти подаци прикупљани приликом задњег пописа. Провјери у Београду-Попис становништва СФРЈ 1981.године.

kratko obavestenje, ovo je XXi vek... 2008 g.

jos jedna velicanstvena pobeda patriotskog bloka.
a napisao sam "patriotskog" jer mi se cini da su oni "pomogli".

missica
adem_ks, al bundy, alergicna, bgdalibor, IDI_DADA_AMIN, Registra., Stimpson J. Cat, vujadin 8 44,44%
trener
1234, akrap, bigger, Decko27Bg, kaai79, KninGrad, Markowac, mirjana b., Šaban, Santi 10 55,56%

kratko obavestenje, ovo je XXi vek... 2008 g.

XXi ? :hahaha: Pa i nije čudo što pojma nemaju ni da piušu ni da razmišljaju! Eh šta čine degenirasi geni....:rotf:
Arnaute nema čekanja moraju Srbi da vas reprogramiraju ako je to uopšte moguće ako ne .....zna se.
Evo za početak mala lekcijica za sunđer Boba. ne pšiše se XXi, već XXI -inače to su Rimski brojevi, a 21. vek Arapski.
Ajd' na popravni !

P.S. Već zamišljam njegovu facu: :dontunderstand:

XXi ? :hahaha: Pa i nije čudo što pojma nemaju ni da piušu ni da razmišljaju! Eh šta čine degenirasi geni....:rotf:
Arnaute nema čekanja moraju Srbi da vas reprogramiraju ako je to uopšte moguće ako ne .....zna se.
Evo za početak mala lekcijica za sunđer Boba. ne pšiše se XXi, već XXI -inače to su Rimski brojevi, a 21. vek Arapski.
Ajd' na popravni !

P.S. Već zamišljam njegovu facu: :dontunderstand:

ispustio ranije kapslock pa sta.
pa ja bih gubio dane kada bi vama trazio pravopisne greske, ne permutacije i sl. vec cisto greske. o sastavu recenice, o zarezima i sl. ni ona cana [ili kako se zvase] vam ne bi mogla pomoci.
interesantno je da se nekoliko forumasa uhvatilo tegreske:rotf::rotf::rotf::rotf:

Back