Izdaja

zendeli

Elita
VIP
Poruka
17.475
Juče saznam da me osoba kojoj sam baš puno pomogla,a koja mi pri tom nije ni rod ni pomozi Bog,što se kaže ,pokušala izmanipulisati i slagati .
Uhvatila me na socijalu,teška priča,ja se sažalim i uradim sve što sam mogla da bar uspije da zaradi više od predvidjenog.
Poslije nekog vremena sam primjetila da petlja,juče sve čujem. Što bi u mom kraju rekli,igrala se mojom korom hljeba .
Ne osjećam se izdanom,nije mi prijateljica,slučajno se našla na mom putu.
Kako reagujete na to? Evo razimišljam da li da joj kažem sad ili sledeći put kad zatraži pomoć,a moraće,da joj objasnim neke stvari.

Чудно, али ја овако лајава :lol: не реагујем. Само се повучем. Некако ми буде испод части да кажем, образложим, ставим до знања да знам,...
Имам изражену ту неку чудну срамоту због туђе срамоте. А не видим ни сврху расправе када ионако знам да је готово, између нас. Будем и даље ОК, само избегавам ближи контакт док се то не разреди и на крају скроз прекине.
Таква сам у свим врстама односа где се више не осећам удобно, сигурно, где нема поверења и лакоће комуникације.
Можда сам 2 или 3 пута са другарицама изгладила тамо где су биле неке бенигне ствари у питању, и то када су ми набрајале све своје разлоге, ја сам њима само по један иако их је било више. Просто не видим смисао трљања на нос. Или сам преко нечега прешла и идемо даље, или нисам па се окренем на пети али ни то демонстративно, то ми је незрело, него полако што нечујније.

Xexe nije to nista ,eo burazer oce pola para od stana,izmislja i pravi se blesav,odjednom ga zenturaca naucila da ima svoja prava,dobice po labrnji,da mu ja sponzorisem alkohol 4-5 pakli sto popuse dnevno
A bivsem prijatelju sam tako nabacio posao zaradio jedno 20 000€,pa se opet drzno kako je meni nesto ucinio kako mu ja osto duzan,na kraju su ostali bez stana dosla restitucija

Ja se ne svetim, al obavezno ih karma strefi. Nit im želim zlo, samo se sebi čudim da sam takve pustio u svoj svet, pa nekad je znalo i po 20 god.da se družimo... i dobijem kitu, laži, dugove, da može a neće najmanju stvar od koje će da ima korist, da mi samo učini bez truda. Ne kažem, ja nisam cvećka i mene takvog, nekad surovog ume i mene da zayebe neko..haha

Jbte, neki ljudi su baš sline.
To bi bio konačan osvrt i ćao.

Mnogo volim hercegovački karakter. Trebala si imati nick Herka.
Ја сам 3/4 Херцеговка а 1/4 Сремица :lol:

Ни ја нисам осветољубива. Немам ни оно ликовање када живот врати. Битно ми је само да ми они који су ме повредили нису близу. Нека су срећнији од мене, само да ми више не учествују у животу.

Ја сам 3/4 Херцеговка а 1/4 Сремица :lol:

Ни ја нисам осветољубива. Немам ни оно ликовање када живот врати. Битно ми је само да ми они који су ме повредили нису близу. Нека су срећнији од мене, само да ми више не учествују у животу.
Čime izmeri ovo leba ti

Juče saznam da me osoba kojoj sam baš puno pomogla,a koja mi pri tom nije ni rod ni pomozi Bog,što se kaže ,pokušala izmanipulisati i slagati .
Uhvatila me na socijalu,teška priča,ja se sažalim i uradim sve što sam mogla da bar uspije da zaradi više od predvidjenog.
Poslije nekog vremena sam primjetila da petlja,juče sve čujem. Što bi u mom kraju rekli,igrala se mojom korom hljeba .
Ne osjećam se izdanom,nije mi prijateljica,slučajno se našla na mom putu.
Kako reagujete na to? Evo razimišljam da li da joj kažem sad ili sledeći put kad zatraži pomoć,a moraće,da joj objasnim neke stvari.
Prekidam kontakt
Izdali su me jako bliski prijatelji pa sam prekidala kontakt, pa de necu sa tamo nekim levim
Nema sta da se objasnjavas, nismo deca, neces ti njoj nista objasniti de gresi, sve sto je uradila uradila je vrlo svesno je l tako, tako je, nema ups izvini....tako da samo mahni kazi supickunaterinu i teraj dalje

Чудно, али ја овако лајава :lol: не реагујем. Само се повучем. Некако ми буде испод части да кажем, образложим, ставим до знања да знам,...
Имам изражену ту неку чудну срамоту због туђе срамоте. А не видим ни сврху расправе када ионако знам да је готово, између нас. Будем и даље ОК, само избегавам ближи контакт док се то не разреди и на крају скроз прекине.
Таква сам у свим врстама односа где се више не осећам удобно, сигурно, где нема поверења и лакоће комуникације.
Можда сам 2 или 3 пута са другарицама изгладила тамо где су биле неке бенигне ствари у питању, и то када су ми набрајале све своје разлоге, ја сам њима само по један иако их је било више. Просто не видим смисао трљања на нос. Или сам преко нечега прешла и идемо даље, или нисам па се окренем на пети али ни то демонстративно, то ми је незрело, него полако што нечујније.
Isto potpuno
Ne svadjam se ne raspravljam
Nem sta da se raspravlja kad je neko ispao olos
Samo prekinem kontakt, udaljim se, ne zovem vise, ako me pozove kazem ne zelim vise kontakt pozdrav....

Mada ljudi koji ti zabodu noz se sami povuku, ne znam jesi li primetila, al nije kao da zivkaju prave se blesavi, potuno svesno to urade pa onda se sami udalje, ne moras nesto ni da se cimas da se raspravljas :lol: hvala im

Back