Izdaja ili...

U vezi ste sa nekim...volite se ...sanjate svoje snove.
Dodje i taj dan...vencate se... sve vam je potaman.
Prolaze godine a poroda nema.
Odete na ispitivanje i saznate strasnu istinu.
Vas partner ne moze da ima decu.
Kako bi se ponasali u datoj situaciji.
Ostali sa partnerom i usvojili decu ili se razisli i trazili drugog sa kojim bi mogli da ih imate.

Uf. Pa ako ga volim i zelim sa njim da provedem zivot, ne bih ga sigurno ostavila. Verovatno usvajanje, ne znam, nemam pojma, jedno je pricati o tome a drugo kad se desi.

Ostala bih s čovekom kojeg volim. Smisao života ne leži u ostavljanju potomaka, mada je nagon za potomstvom iskonski, životinjski nagon čijim ispunjenjem ljudi žele sebe učiniti kako tako besmrtnim...jer, eto, ostao je neko iza mene, neko u čijem ću sećanju živeti. Istina je, medjutim, surova i sasvim drugačija: ljudi ima previše na ovoj planeti koja odumire. Procene su da je ostalo vremena za još samo nekoliko generacija. Čovek nikad nece dostići besmrtnost i ostaće zaboravljeni fosil u odajama proslosti...

Ostali sa partnerom i usvojili decu ili se razisli i trazili drugog sa kojim bi mogli da ih imate.
:sad2::sad2::sad2:
Kao sto neko ranije rece: preispitaj koliko ti je stalo do te osobe?!

Ovo sa usvajanjem je isto ok varijanta. Znam par koji isto nije mogao, pa je usvojio musko dete i sve super funkcionise...to su ljudi sa srcem kao kuca i dip rispekt za njih!!!

ovako samo mogu da lupam...ako ga zaista volim usvojili bi ili bi nekom metodom vestackog osemenjavanja dosli do bebe

Back