IZDAJA! grčki navijači zabili nož u srce srbima: braćo, ovo od vas nismo očekivali! parola koja je šokirala sve u srbiji

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.261
Navijači AEK-a iz Atine iznenadili su neprijatno sve u Srbiji.

Grčki navijači su na utakmici protiv Ajaksa pokazali transparent na kome je pisalo "Kosovo je Albanija".

Pristalice AEK-a su ne tako davno imale parolu koja je govorila suprotno, pa nikome nije jasno zašto i kako je došlo do promene stava navijača kluba iz Atine.

1696579341816.png

У Атинском региону и на Атици живи јако пуно арванитика грка. То су атички шиптари православне вере. Говорили су тоска језиком све до уназад 2-3 генерације. Мислим да су већина на атици

У Атинском региону и на Атици живи јако пуно арванитика грка. То су атички шиптари православне вере. Говорили су тоска језиком све до уназад 2-3 генерације. Мислим да су већина на атици
1696579858793.png

pitanje je sta je to.

prvo mozda je oteta zastava.
medju navijacima je uobicajeno da se oteta zastava rasiri i posle iscepa ili zapali u zavisnosti kolika je. to su trofji posto navijacka grupa cija se zastava otme prestaje da postoji. ako nisi sposoban da sacuvas zastavu nisi dostojan da budes grupa.

drugo moze biti smisljena provokacija da se vidi kako ce biti kaznjeni jer nemojte zaboravit da je njihov navijac ubijen u okrsaju navijacas i kakvu je kaznu dinamo imao zbog toga?

pitanje je sta je to.

prvo mozda je oteta zastava.
medju navijacima je uobicajeno da se oteta zastava rasiri i posle iscepa ili zapali u zavisnosti kolika je. to su trofji posto navijacka grupa cija se zastava otme prestaje da postoji. ako nisi sposoban da sacuvas zastavu nisi dostojan da budes grupa.

drugo moze biti smisljena provokacija da se vidi kako ce biti kaznjeni jer nemojte zaboravit da je njihov navijac ubijen u okrsaju navijacas i kakvu je kaznu dinamo imao zbog toga?

Ви админи баш познаете навиачке обијаче и традиције

Мислим да нису Арванити којима је и непознато то име Шиптари, а и они су у суштини Грци, као што рече. Ако су Албанци, то су они досељени из Албаније, а има их доста.

Мислим да нису Арванити којима је и непознато то име Шиптари, а и они су у суштини Грци, као што рече. Ако су Албанци, то су они досељени из Албаније, а има их доста.
Па они себе називају грцима. Али говоре, тј, говорили су тоска језик

Из АЕК-а су истакли да ће одговорни бити пронађени и да ће им бити забрањено да у будућности уђу на стадион.

„АЕК изражава гађење и недвосмислено осуђује појављивање, макар и на неколико секунди, транспарента екстремно националистичког садржаја на нашем стадиону, што нема апсолутно никакве везе са историјским пореклом нашег удружења, нити наравно са оним за шта се оно залаже од свог оснивања

Па они себе називају грцима. Али говоре, тј, говорили су тоска језик
Да, то су Арванити или Арбереши чији језик припада тоскијској скупини и они себе сматрају делом грчке нације. Поента је да мислим да нису они то урадили.

Да, то су Арванити или Арбереши чији језик припада тоскијској скупини и они себе сматрају делом грчке нације. Поента је да мислим да нису они то урадили.
Šiptari ili neko takav.

I malo da se prave važni i bitni...
Iako su svi u Grčkoj, malo ko van EU ili Albaniji...

Pede.rska posla kvazi politike. Kao npr lažni vojvoda...

Ne bi me čudilo da su iz Holandije došli..

Back