Избушио 2.000 гума непрописно паркираних возила

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

acabg

Buduća legenda
VIP
Poruka
29.181
Избушио 2.000 гума непрописно паркираних возила

Француски пензионер „осветник“ избушио је више од 2.000 гума на возилима која су била или непрописно паркирана или су се налазила на местима резервисаним за особе са инвалидитетом. Полицајци су код њега пронашли свеске са уредно бележеним регистарским таблицама.Један 59-годишњи Француз избушио је више од 2.000 гума на возилима која су била или непрописно паркирана или су се налазила на местима резервисаним за особе са инвалидитетом.
Busenje%20guma.jpg

Пензионер, који је своју кажњеничку акцију спроводио у Вилербану, на истоку Француске, ухапшен је на делу, у тренутку када је маказама бушио једну гуму на аутомобилу који је био паркиран на недозвољеном месту.Полицајци су код њега пронашли свеску са бројевима регистарских таблица седам возила, која су тог дана била на мети његовог напада.Органи реда су извршили претрес његове куће и том приликом пронашли још шест свезака са уредно исписаним регистарским таблицама - укупно 2.190.
Hapsenje.jpg

Пензионер је објаснио да су му дозлогрдили „људи који не поштују више ништа" и да је његово дело реакција на „опште одсуство грађанске савести".И док је суд наложио психијатријску процену гневног пензионера, полиција покушава да пронађе власнике оштећених аутомобила.Мало је вероватно да ће се сви они одазвати полицијском позиву, с обзиром на то да су и сами починили прекршај непрописним паркирањем.

RTS

Ја имам кућу у центру града и тротоар испред наше капије је баш био згодан за паркирање кад неко изађе у град.

Али, ту је била и наша гаража, па нисмо могли да изађемо кад желимо.

Ми, додуше, нисмо секли гуме, али смо их издувавали на вентил.

Најцрње је било кад дођу код нас да траже пумпу, јер им је "неко" средио гуму :zcepanje:

Ја имам кућу у центру града и тротоар испред наше капије је баш био згодан за паркирање кад неко изађе у град.

Најцрње је било кад дођу код нас да траже пумпу, јер им је "неко" средио гуму :zcepanje:
Dolazili su da napumpaju ....:per: i da li si im dala da te pumpaju.

Тај господин би пао у несвест да дође у Србију, где су сва кола свуда ван најужег центра паркирана непрописно, испред гаража, улаза, у два реда, на аутобуским станицама, на самом врху оштрих кривина, испред хидранта и сл, обично комплетно покривајући тротоаре са обе стране улице.

Не би морао да пређе више од сто метара да задовољи дневну квоту.

Mogla si da zaradis lepe pare za iznajmljivanje pumpe.
Ne treba takvima busiti gume vec motkom po staklima, haubi, svetlima jer je to sve skuplje od gume za bilo koje vozilo.
Takvoj sorti bi trebalo odmah oduzeti vozilo i vozacku dozvolu do kraja zivota bez prava izdavanja nove. Mozda se tako i ostali uvedu u red.

Dedi svaka cast. Podrzavam ideju za medalju.

Nadam se da će penzioneru oduzeti svu imovinu i tako naplatit odšetu, tj. nove gume oštećenima. Takođe treba sankcionisati (mnoge otpustiti) koji nisu radili svoj posao, one iz parking servisa i saobraćajne policije.
Baš bi bilo zanimljivo da svi počnemo sami da sprovodimo zakon, kad zataje on i koji to treba da rade.

Covek je heroj i genije, i sramota sto su ga uhapsili jer je busio gume majmunima i bahatim olosima. Svaka mu cast, treba spomenik da mu podignu. Ne zezam se.

Ova vozacka bagra je bre toliko postala usiljena, da neko stvarno mora da organizovano krene u akciju da im jbe nanu naninu.

Тај господин би пао у несвест да дође у Србију, где су сва кола свуда ван најужег центра паркирана непрописно, испред гаража, улаза, у два реда, на аутобуским станицама, на самом врху оштрих кривина, испред хидранта и сл, обично комплетно покривајући тротоаре са обе стране улице.

Не би морао да пређе више од сто метара да задовољи дневну квоту.

U Srbiji, dvosmerne ulice pretvaraju u polusmerne svojim parkiranjem. Ma zasto bre ovi drustveno odgovorni penzionerri da postoje samo u Francuskoj, dok kod nas samo kukaju na neke gluposti?

Nadam se da će penzioneru oduzeti svu imovinu i tako naplatit odšetu, tj. nove gume oštećenima. Takođe treba sankcionisati (mnoge otpustiti) koji nisu radili svoj posao, one iz parking servisa i saobraćajne policije.
Baš bi bilo zanimljivo da svi počnemo sami da sprovodimo zakon, kad zataje on i koji to treba da rade.

e to bi bila prava demokratija...da narod rula...

U Srbiji, dvosmerne ulice pretvaraju u polusmerne svojim parkiranjem. Ma zasto bre ovi drustveno odgovorni penzionerri da postoje samo u Francuskoj, dok kod nas samo kukaju na neke gluposti?

Ti baš ne voliš sprske penzionere, srpske nacionaliste, srpske *.* ???
Penzioneri u srbiji manje kukaju od omladine u Srbiji i često imaju zdravije, mladje i ispravnije stavove od mladeži, a posebno one koja podržava evropenetracije, gejovanje,lbgtovanje, drogiranje sa stilom i sl...ž

Mojne ti da diraš naše penzose...ako nisi znao veća su izdavanja za penzije u Srbiji nego za plate, samim tim srbija živi od penzije..POŠTUJ TO!!!

Ja se slažem sa tim da gradjani uzmu stfar u svoje ruke, ali ne ovako pojedinačno jer su tako lak plen...organizovati se i rušiti one koji su dozvolili a odgovorni su za neke devijantne pojave u društvu

i objasni mi pojam "polusmerne":dash::dash::dash::dash::dash::whistling:

Ti baš ne voliš sprske penzionere, srpske nacionaliste, srpske *.* ???
Penzioneri u srbiji manje kukaju od omladine u Srbiji i često imaju zdravije, mladje i ispravnije stavove od mladeži, a posebno one koja podržava evropenetracije, gejovanje,lbgtovanje, drogiranje sa stilom i sl...ž

Mojne ti da diraš naše penzose...ako nisi znao veća su izdavanja za penzije u Srbiji nego za plate, samim tim srbija živi od penzije..POŠTUJ TO!!!

Ja se slažem sa tim da gradjani uzmu stfar u svoje ruke, ali ne ovako pojedinačno jer su tako lak plen...organizovati se i rušiti one koji su dozvolili a odgovorni su za neke devijantne pojave u društvu

Posle ovog boldovanoh sam prestao da citam, ugusicu se od smeha...

Back