Štefica Cvek
Početnik
- Poruka
- 43
Zašto žene depiliraju svoj polni organ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali muskarcima koji bas vole srbija sume ne bi dao ni kozu da iebu
jer je to jedna od mnogobrojnih dilema od kojih zavisi opstanak covevanstva:
dlakava ili obrijana picqa
samsung ili iphone
britni ili kristina
republikanci ili demokrate
....
Ne priznam vaginu bez malo dlačica od nekih 1 cm iznad...
Obrijana je dosadna do bola...
za sve sam u dilemi osim glatke piquke
kaki ste vi to ljudi, bole vas q (dlakavi ili obrijani) za svet i covecanstvo!!!Samo ova prva stavka,a za ostalo me baš zaboli...![]()
Uff nisu mi nikad slali,dobra ideja..Obrijana ćuti,
a neobrijana zna da se raspriča.....
A, može da se šalje i u pismu,
kao izraz ogromne ljubavi......!
kaki ste vi to ljudi, bole vas q (dlakavi ili obrijani) za svet i covecanstvo!!!
higijena...
kako nije de da lizemo sve sto ostane na dlakama fuj
Higijena. Ali većina ih ne depilira. Koje skidaju dlake uglavnom briju. Depilacija valjda boli i ide se kod kozmetičara, a brijanje je u sopstvenoj režiji.
Ne boli kada se navikne. Ako se nesto isplati imati, to je epilatorMislim i na ucinak i na ekonomsku stranu.
A pitanje iz teme je ovde vecita dilemaZato sto hocemo!
Bila je tema i o muskoj depilaciji/ brijanju,i mnogi su toliko bili protiv tj. uplasili se, da sam dosla do zakljucka da mesaju brijac i Pogledajte prilog 327545![]()
Ne boli tebe iz ko zna kojih razloga (visok prag bola ili retke dlake u intimnoj zoni). Npr. moju ženu nikada ne bih terao na depilaciju, ali zato brijanje.
ja se kladim da nisu ni lizali jes luda pa nije ni tople vode bilo se zaperupa kad nisu nasi ocevi umrli od toga...![]()