- Poruka
- 4.933
Ma vidis da je prs'o, otvara neku opstu temu, nit se zna sta prica, nit ima neku nit raspravljanja...tipicno wadikalski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel' ti porediš "babe i žabe" slučajno ili namerno?
не поредим него чекам на РТСу у емисији сат
упоредни тест два бисера аутомобилизма
Ламборџини из Раковице
Мерцедес 500 СЛК из Баточине
као и први тест БОИНГа склепаног у УТВИ
једино ме занима како ћете да се организујете када дођу дани жалости
12 март и 13 март
биће гужве8)
Ma, pravi se lud.
ја би рекао да се ви правите луди
шта није јасно ...мерцедес у баточини ...па то је била ваша проганда
баш ме занима у јуну да видим и тај Фиат како ће да уложи 1.2 милијарде евра и да почне призводња.
питање је одакле толико ратнохушкашке кампање у вашој проганди.?
A i ti "bi" bez "h"...No, šta da se radi, izgleda, to je kod vas uobičajeno. ne hajete na tako "beznačajne" (
) stvari kao što su osnovna pismenost i kultura.
Nego... O čemu ti zapravo pričaš sve vreme? Kakva "ratnohuškačka kampanja"? To je samo u vašim radikalsko-koštunjavim glavama, jer osim ratova i nestabilnog stanja nikakve šanse za opstanak na vlasti nemate, još od vremena glavnog vam "učitelja" Zlobodana.
Ni ovaj ne zna potencijal....hahahahaahahahaha
Koliko nepismenih samo na forumu...
Ja sam već rekla da nisam ni malo srećna zbog toga. Ali, pre svega, uvažavam - realnost. (Za razliku, od... hm... nekih. )ако вам се не свиђа Слоба шта ће вам онда Ивица...
не разумем
Hag i njihove pare me ne interesuju, to je ionako "opšte mesto". A SSP, kogod da je za to - ja pozdravljam, jer je, kažem, to jedino razumno u ovom času.па добро гласаће за ССП и .........они више немају ни једног члана странке да испоруче Хагу...а на паре нису гадљиви...
A zašto ti to jedva čekaš?ти мене не разумеш ја једва чекам да ви направите владу са СПС и ЛДП
![]()
![]()
![]()
![]()
Зашто у Грчкој не постоји у преизборним кампањама прича о грађанском рату,војној хунти...него прича о бољем животу
Грчка НАТО ЕУ а ми као тежимо
ionako и онако се пише одвојено ...баба МилункаHag i njihove pare me ne interesuju, to je ionako "opšte mesto". A SSP, kogod da je za to - ja pozdravljam, jer je, kažem, to jedino razumno u ovom času.
ја то стварно једва чекам ..и радујем се томе ..не разумем питање..A zašto ti to jedva čekaš?
Ti ćeš mene da učiš pravopisu?ionako и онако се пише одвојено ...баба Милунка
као и kogod ко год ......код другога види чачкалицу а код себе не види бандеру
типична карактерна особина жутих...болест прљавих руку
ја то стварно једва чекам ..и радујем се томе ..не разумем питање..
да ли је злонамерно или ........?
ти си прва почела са ""Х"Ti ćeš mene da učiš pravopisu?![]()
то сам прочитао од Мите овде на форумуI držiš mi "lekcije" o "prljavim rukama". S kojim pravom?
радујем се јер се наша земља крупним корацима креће ка ЕУ и бољем животном стандарду грађана.....па ваљда смо гласали за боље а не за гореA, stvarno ne razumem, bez zezanja, zašto se raduješ i jedva čekaš?.
ако вам се не свиђа Слоба шта ће вам онда Ивица...
не разумем