ИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ И РАТОВИ

A jel' ti porediš "babe i žabe" slučajno ili namerno?

не поредим него чекам на РТСу у емисији сат
упоредни тест два бисера аутомобилизма
Ламборџини из Раковице
Мерцедес 500 СЛК из Баточине

као и први тест БОИНГа склепаног у УТВИ

једино ме занима како ћете да се организујете када дођу дани жалости
12 март и 11 март

биће гужве8)

Poslednja izmena:
не поредим него чекам на РТСу у емисији сат
упоредни тест два бисера аутомобилизма
Ламборџини из Раковице
Мерцедес 500 СЛК из Баточине

као и први тест БОИНГа склепаног у УТВИ

једино ме занима како ћете да се организујете када дођу дани жалости
12 март и 13 март

биће гужве8)

:dontunderstand:

Ma, pravi se lud.

ја би рекао да се ви правите луди

шта није јасно ...мерцедес у баточини ...па то је била ваша проганда
баш ме занима у јуну да видим и тај Фиат како ће да уложи 1.2 милијарде евра и да почне призводња.

питање је одакле толико ратнохушкашке кампање у вашој проганди.?

ја би рекао да се ви правите луди

шта није јасно ...мерцедес у баточини ...па то је била ваша проганда
баш ме занима у јуну да видим и тај Фиат како ће да уложи 1.2 милијарде евра и да почне призводња.

питање је одакле толико ратнохушкашке кампање у вашој проганди.?

A i ti "bi" bez "h"... :roll: No, šta da se radi, izgleda, to je kod vas uobičajeno. ne hajete na tako "beznačajne" (:roll:) stvari kao što su osnovna pismenost i kultura.
Nego... O čemu ti zapravo pričaš sve vreme? Kakva "ratnohuškačka kampanja"? To je samo u vašim radikalsko-koštunjavim glavama, jer osim ratova i nestabilnog stanja nikakve šanse za opstanak na vlasti nemate, još od vremena glavnog vam "učitelja" Zlobodana.

A i ti "bi" bez "h"... :roll: No, šta da se radi, izgleda, to je kod vas uobičajeno. ne hajete na tako "beznačajne" (:roll:) stvari kao što su osnovna pismenost i kultura.
Nego... O čemu ti zapravo pričaš sve vreme? Kakva "ratnohuškačka kampanja"? To je samo u vašim radikalsko-koštunjavim glavama, jer osim ratova i nestabilnog stanja nikakve šanse za opstanak na vlasti nemate, još od vremena glavnog vam "učitelja" Zlobodana.

ако вам се не свиђа Слоба шта ће вам онда Ивица...

не разумем

ако вам се не свиђа Слоба шта ће вам онда Ивица...

не разумем
Ja sam već rekla da nisam ni malo srećna zbog toga. Ali, pre svega, uvažavam - realnost. (Za razliku, od... hm... nekih. )
A drugo - odnos prema SPS-u posmatram u (barem) dva nivoa. Prvi - simboličan, gde princip kaže: - NIKAD i NIKAKO s onima koji su predstavnici najgore vlasti u istoriji Srbije, koji su upropastili sve što se ovde upropastiti moglo.
Ali, postoji i drugi, praktičan i pragmatičan - posmatranje ono što spsovci trenutno i konkretno rade. Postupci, dela. Ako, na primer, budu za SSP, pošto je to jedini razuman potez, ne vidim, u stvari, zašto bih bila na njihove glasove tome nešto posebno "gadljiva".

мислим да је ваша политика неумесна и лицемерна скроз са два ЗЗ
прво стално кукате на 90те а сада као фора упадате у дил са ВЛАСТИМА да поновим са ВЛАСТИМА из 90их....шта ћете онда да блејите против радикала када вам падне влада са СПСом?

па добро гласаће за ССП и .........они више немају ни једног члана странке да испоруче Хагу...а на паре нису гадљиви...
ти мене не разумеш ја једва чекам да ви направите владу са СПС и ЛДП

па добро гласаће за ССП и .........они више немају ни једног члана странке да испоруче Хагу...а на паре нису гадљиви...
Hag i njihove pare me ne interesuju, to je ionako "opšte mesto". A SSP, kogod da je za to - ja pozdravljam, jer je, kažem, to jedino razumno u ovom času.

ти мене не разумеш ја једва чекам да ви направите владу са СПС и ЛДП
A zašto ti to jedva čekaš?

:worth: :worth: :worth: :worth: :worth:
Зашто у Грчкој не постоји у преизборним кампањама прича о грађанском рату,војној хунти...него прича о бољем животу

Грчка НАТО ЕУ а ми као тежимо

Jednostavno zato , sto prica o boljem zivotu podrazumeva i pricu o radu, skolovanju, usavrsavanju , ucenju..........

Srbi , narocio ovi, sa tapijom na patriJotizam, u zadnjem dzepichu , su ipak pre za price o kosovskim delijama, Vuku izdajnickom, pa hrabrom otporu turcima ( koji je doduse potrajao pola milenijuma ) ,,,,,,pa onda ratovi......balkanski , prvi , drugi , lokalni , svetski........

Priznajem da je tema interesantnija uz ladno pivo iz plasticne dvolitarke pred seoskom bakalnicom.........ali, zato se i zivi ovako posrano kako se i zivi u srbiji......

Eto, zato Grci pricaju o boljem zivotu, a mi prepricavamo murate i vojske razne kurate.....

Hag i njihove pare me ne interesuju, to je ionako "opšte mesto". A SSP, kogod da je za to - ja pozdravljam, jer je, kažem, to jedino razumno u ovom času.
ionako и онако се пише одвојено ...баба Милунка
као и kogod ко год ......код другога види чачкалицу а код себе не види бандеру
типична карактерна особина жутих...болест прљавих руку
A zašto ti to jedva čekaš?
ја то стварно једва чекам ..и радујем се томе ..не разумем питање..
да ли је злонамерно или ........?

ionako и онако се пише одвојено ...баба Милунка
као и kogod ко год ......код другога види чачкалицу а код себе не види бандеру
типична карактерна особина жутих...болест прљавих руку

ја то стварно једва чекам ..и радујем се томе ..не разумем питање..
да ли је злонамерно или ........?
Ti ćeš mene da učiš pravopisu? :roll: I držiš mi "lekcije" o "prljavim rukama". S kojim pravom?
A, stvarno ne razumem, bez zezanja, zašto se raduješ i jedva čekaš?.

Ti ćeš mene da učiš pravopisu? :roll:
ти си прва почела са ""Х"
I držiš mi "lekcije" o "prljavim rukama". S kojim pravom?
то сам прочитао од Мите овде на форуму
A, stvarno ne razumem, bez zezanja, zašto se raduješ i jedva čekaš?.
радујем се јер се наша земља крупним корацима креће ка ЕУ и бољем животном стандарду грађана.....па ваљда смо гласали за боље а не за горе

Back