- Poruka
- 23.062
CESID je objavio da je do 9h izaslo 5,8% od ukupnog broja glasaca.
Sent from my MIX using Tapatalk
Sent from my MIX using Tapatalk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazu da CESID umanjuje. Prema stabovima izlaznost je bila negde oko 6,6%.http://www.telegraf.rs/vesti/270268...ca-evo-koliko-je-to-u-odnosu-na-prosle-izbore
Prvi rezultati izlaznosti do 9:00 - GLASALO 5,8% BIRAČA! Evo koliko je to u odnosu na prošle izbore
To je više u odnosu na parlamentarne izbore 2016. godine kada je do devet sati glasalo 5,2 odsto upisanih birača, kao i u odnosu na prethodne predsedničke, u maju 2012. godine, kada je do devet sati glasalo 4.9 procenta
Ja sam glasala.
- - - - - - - - - -
A vi, da li ste vi glasali?
Ajmo, ljudi da povecamo izlaznost!!!
Moramo. Zovitr, bodrite, ima puno kandidata, za svakog po nesto. Samo da bude drugi krug. Tada je gotov.Ja sam glasala.
- - - - - - - - - -
naravno, bez sikiracije.....Ja sam glasala.
- - - - - - - - - -
Dodik nije drzavljanin Srbije i ne bi trebalo da glasa.
Netacno. DODARA ima drzavljanstvo Srbije i naravno da ce glasati. Cak sta vise on je taj koji daje prevagu i odlucuje ko ce pobediti. Odlucio je da ce pobediti Vucic.
Pogledajte prilog 435190
Dodik je bio i za Tadića kao što je sada za Vučića. Isto kao na primer Rasim Ljajić.
Гласао сам за Хамдију. Дефинитивно је на мом бирачком месту више људи него на ранијим изборима. Неколико младих парова са децом. Обећава.
Dodik nije drzavljanin Srbije i ne bi trebalo da glasa.
Радосна вест!Izlaznos je, za sada, ODLICNA
Reper treba da vam budu izbori 2008 kada je izlaznost bila preko 61% u prvom krugu a preko 65% u drugom. Za sada je za nijansu BOLJA nego tada.
Ne bih da vam crtam sta to znaci,
Има држављанство Србије, због виле на Дедињу
Радосна вест!
Da
Pogledajte prilog 435193
Mada je to nebitno jer Vucic, Tadic, DIndic,Seselj, Draskovic, Jovanovic itd su svi poreklom iz Bosne.
Dodik je bio i za Tadića kao što je sada za Vučića. Isto kao na primer Rasim Ljajić.