Izborna borba

E da. Nestasica jesitvog ulja u prodavnicama :lol:

Ko nas to vraca u 90te a? E zuti zuti... Lazete nas aaa?

DS vlast poslednjih 8 godina i od silnog prosperiteta dodjosmo do toga da nemamo ulja iako nismo pod sankcijama i vi kazete zapad nas voli... pa sta je sad ovo, objasnite mi?

Ah da znam... Milosevic kriv, Mira i Marko sve organizovali... jel tako ? Ne? E onda su garant radikali krivi :lol:

E zuti licemeri...

Pa treba da podsete narod da Miskovic drzi 60%trzista u Beogradu da dva coveka drze celokupnu proizvodnju ulja ,a da nemozes drugo da uvezes jer drzava neda .Da je tehnika skuplja od one u Nemackoj da je porez na istu manji od tamo i da su plate manje a proizvodi skuplji .
Da se porez na decije odevne predmete placa ko na cigare .
Za to sve nisu krivi radikali ima se i njima stosta zameriti ali kad neko kaze da ima 70 000 evra ustedjevine a narod nema para deci za u skolu vredi razmisliti.
Zasto su uvedene kase a sve ide preko pijaca ,koliko kosta organizacija evrovizije i unuverzijade a koliko kosta izgradnja obicnog putica jer ljudi i dan danas nemaju u srbiji osnovno vodu za pice.
To su mozda neke od tema od kojih bezi vecina.

E da. Nestasica jesitvog ulja u prodavnicama :lol:

Ko nas to vraca u 90te a? E zuti zuti... Lazete nas aaa?

DS vlast poslednjih 8 godina i od silnog prosperiteta dodjosmo do toga da nemamo ulja iako nismo pod sankcijama i vi kazete zapad nas voli... pa sta je sad ovo, objasnite mi?

Ah da znam... Milosevic kriv, Mira i Marko sve organizovali... jel tako ? Ne? E onda su garant radikali krivi :lol:

E zuti licemeri...

E moj brale, sta sve necemo doziveti ove godine.

Tadic pobedio i sledi:
-Najveci pad berze
-Inflacija kuca na vrata (citat; R. Jelasic)
-Kosovo proglasilo nezavisnost (nasi zapadni "prijatelji" oberucke prihvatili)
-Nagli porast cena & pocinju nestasice (a od Mire ni traga ni glasa)
-Dinkic obelodanio da je siroma' covek (:lol:)

Živimo li mi u istoj zemlji? U svakoj radnji u kraju ulja koliko hoćeš. Pojma nemam o čemu pričate.

Trebas da gledas i neku drugu tv sem b92. Bila reportaza na rts u dnevniku... neka frka oko cene ulja. Proizvodjaci podizu cenu na 145din/1L pa samomalo puste ulja da bi vestacki izazvali tu cenu. Inace, NEMA dovoljno resursa kod pa uvoze iz ukrajine da bi mogli da prave ulje... e zamisli u Srbiji nema resursa za ulje a i psenicu moramo uvesti !!! :lol:

Zuti su bas ostvarili napredak svojom ekonomijom ... kad bi se salili :lol:

Što znači - ima, jel tako? I u čemu je problem? U ceni? Da, slažem se, nije jeftino, ali ne kupamo se u ulju, zaboga. Troši se za kuvanje i salatu. Ne moramo uvek imati zalihe od 50 l u kući.

Opa, novi momenat... demokrate prihavatju raspodelu dobara njihovoh politickih otaca komunista :lol:

Ne treba ti koliko hoces da kupis vec koliko ti CK DS odredi :lol:

Trebas da gledas i neku drugu tv sem b92. Bila reportaza na rts u dnevniku... neka frka oko cene ulja. Proizvodjaci podizu cenu na 145din/1L pa samomalo puste ulja da bi vestacki izazvali tu cenu. Inace, NEMA dovoljno resursa kod pa uvoze iz ukrajine da bi mogli da prave ulje... e zamisli u Srbiji nema resursa za ulje a i psenicu moramo uvesti !!! :lol:

Zuti su bas ostvarili napredak svojom ekonomijom ... kad bi se salili :lol:

Veze ti nemaš... Kad i ako tvoji dođu na vlast videćemo svi šta je ekonomija! Svi ćemo biti milioneri kao nekada! JUPI! :D

Back