Izbori

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
Kada bi sutra bili izbori, a kandidat za premijera bi bio neko od forumasa, za koga biste glasali i zasto..
Ja bih za RebeccuBg.
Retko realna, recita, jasna i vrlo zanimljiva osoba koja argumentovano ume da obrazlozi svoj stav. Osoba za respekt. Svaka zemlja treba da se ponosi takvom premijerkom.
Ajde sada vi :)

Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena Milan od Gruze.

- - - - - - - - - -

Kada bi sutra bili izbori, a kandidat za premijera bi bio neko od forumasa, za koga biste glasali i zasto..
Ja bih za RebeccuBg.
Retko realna, recita, jasna i vrlo zanimljiva osoba koja argumentovano ume da obrazlozi svoj stav. Osoba za respekt. Svaka zemlja treba da se ponosi takvom premijerkom.
Ajde sada vi :)

I, pitanje za tebe. Kad prestaje rat na Krstarici?

Za Koto, naravno, ona je u višim sferama razumevanja i postojanja, ne loži se ko mlada majmunica :)

Ministar za informisanje: Vragana.
Opaka opozicija: Predskazanje, Elektrika
Nezavisni think tank: Modesti, Minđuša, Alisa, Kvinsi
Novine da prave: Egona, Perfect, Mina, Bogomoljka
U zatvoru trunu:BLAJBI, Boki, Boljarin, Cpt Algren, drdoktor, Guede, jsjbt, kami83, Umri_muski
A BGHighlander i Poznavalac stvari, kao dokazani rasisti, čiste kanalizaciju (g.ovna), bez novčane nadoknade, naravno.

Imam zadatke i za ostatak ekipe, al već mi je vreme za spavanje

Poslednja izmena:
Za Koto, naravno, ona je u višim sferama razumevanja i postojanja, ne loži se ko mlada majmunica :)

Opaka opozicija: Pretskazanja, Elektrika
U zatvoru trunu: BLAJBI, Boki, Boljarin, Cpt Algren, drdoktor, Guede, jsjbt, kami83, Umri_muski
A BGHighlander i Poznavalac stvari, kao dokazani rasisti, čiste kanalizaciju (g.ovna), bez novčane nadoknade, naravno.

Ovo da ti ne bude žao što te se nije setila. :mrgreen:

Nego ima li ko šta da ponudi, kakav program, funkciju?

Opaka opozicija: Pretskazanja, Elektrika
U zatvoru trunu: BLAJBI, Boki, Boljarin, Cpt Algren, drdoktor, Guede, jsjbt, kami83, Umri_muski

:hahaha:

Pretpostavljam u toj bolesnoj tvorevini ti bi bila ministar zdravstva i prosperiteta :lol:

protiv_g_a3.jpg

Back