izbori

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
šta broje...procenat gore dole, on je pobedio :I

Синоћ је РИК изјавио да то бројање нема сврхе, јер су рокови за подношење приговора прошли.

Дакле, замајавање народа.

Једино што сада може променити резултате су избори на ових неколико бирачких места.

А случајно су то све велика бирачка места, која и те како мењају проценте.

Синоћ је РИК изјавио да то бројање нема сврхе, јер су рокови за подношење приговора прошли.

Дакле, замајавање народа.

Једино што сада може променити резултате су избори на ових неколико бирачких места.

А случајно су то све велика бирачка места, која и те како мењају проценте.
Вучи би да избаци коалицију ДСС- Двери, која је на граници од 5%, испод цензуса а потом би већина тих мандата која би наведена коалиција изгубила због изборног система припала СНС-у.
Не знам јел се неко сећа да је за време Коштуна тадашња СРЈ у потпуности анулирала дуг прем ММФ-у, као и орбанова Хунгарија пре две године, а онда је дошао онај сметењак, дрвени психолог, који се драо по трговима ,,да освојимо Европу заједно"!
Наведена интелектуална сиротиња(ја сам у политици преко четврт века, али дотични се изнебуха појавио и упропастио све чега се дотакао!) је експресно пренео мандат мировних снага на Космету са УН на ЕУ и још експресније потписао ССП чиме смо убили и остатак привреде, пољопривреду до коске.
Ако је ДС задужио земљу преко законске границе(једна трећина процењеног БДП-еа), Вучи је то дуплирао и још мало преко тога!

Вучи би да избаци коалицију ДСС- Двери, која је на граници од 5%, испод цензуса а потом би већина тих мандата која би наведена коалиција изгубила због изборног система припала СНС-у.
Не знам јел се неко сећа да је за време Коштуна тадашња СРЈ у потпуности анулирала дуг прем ММФ-у, као и орбанова Хунгарија пре две године, а онда је дошао онај сметењак, дрвени психолог, који се драо по трговима ,,да освојимо Европу заједно"!
Наведена интелектуална сиротиња(ја сам у политици преко четврт века, али дотични се изнебуха појавио и упропастио све чега се дотакао!) је експресно пренео мандат мировних снага на Космету са УН на ЕУ и још експресније потписао ССП чиме смо убили и остатак привреде, пољопривреду до коске.
Ако је ДС задужио земљу преко законске границе(једна трећина процењеног БДП-еа), Вучи је то дуплирао и још мало преко тога!

Izbacio ih je. Slusala sad na radiju dss-dveri su ispod cenzusa.

- - - - - - - - - -

I prigrabio je sebi jos mandata.

Izbacio ih je. Slusala sad na radiju dss-dveri su ispod cenzusa.

- - - - - - - - - -

I prigrabio je sebi jos mandata.
Никад доста, бооља зинула за још.
Вучију је фрка да упркос томе што коалиција око СНС-а има преко 50% скупштинских мандата, сама СНС једва има око 100 мандата(чини ми се 101 пре ове крађе ДСС-Двери).

Никад доста, бооља зинула за још.
Вучију је фрка да упркос томе што коалиција око СНС-а има преко 50% скупштинских мандата, сама СНС једва има око 100 мандата(чини ми се 101 пре ове крађе ДСС-Двери).

Manje 90 i nesto samo sns. Sad ce da prebace preko 100 sa ovim. I tako ladno ih izbacise.

Narod ***** :)
Ja sam uvek govorila stoka al ***** je zapravo pravo
Народ је увек и свуда само стока, није то искључиво наша привилегија.
Накјуче(26. априла) гледам на ТВ Војводина 2 емисију поводом 30 година чернобиљске катастрофе, а део емисије и о Фукушими.
Оооогромне демонстрације 2011. после акцидента довеле су до затварања свих 50 и нешто реактора у Јапану... прошле године влада Јапана почела је под притиском енергетског лобија да поново у мрежу укључује нуклеарне електране, нико ни реч није рекао против, ни само неколико десетина демонстраната да се макар симболично окупило!

Ma ubacice njih Ameri opet nazad u Skupstinu, rece Voja pre neki dan da su to njihovi eksponenti, da su oni kvazipatriote, i pripreti u Informeru cak i hiljadama ljutih cetnika u borbi protiv dverasa. :malav: Tacno sam znao da ce biti nekih pizdarija cim sam cak i ja ovako blesav dao glas toj nesretnoj debilcini. :lol:

znaš šta mene pogotovo iritira...što se priča s ubijenom pevačicom tako spinuje da je to strašno
misim nek joj je laka zemlja, užas jedan razumeš, ali i ranije je bilo ubijenih devojaka bačenih kraj kanala pa se nije dizalo toliko galame i danima pričalo o tome po medijima
misim tako su providni

Back