Избори за Председника

Кога- за Председника?

• Ukupno glasova
    34
Када би данас био жив Милошевић и учествовао на неким изборима- како би прошао?
Да проверимо; анкета неће обухватити небитне ликове, да би била прегледнија...:think:

Morao sam da glasam za Vučića jer su svi ovi loši.

Od ovih jedini je ubijen Đinđić od strane Udbe i mafije, znači jedini je valjao pa glas njemu, ovi ostali su udbaši. A i ovi svi ostali su manje više težili nekoj uniji sa Rusijom preko Dunava gde Rumunj lupi rampu. Tako da sve sami nerealni populisti a Đinđić je bio realista i pri tome jedini nije imao kontrolu nad medijima od kojih je neprestano bio blaćen. Dakle bio je i iskreni demokrata baš zato što nije preko nekog RTS, B92 i Pink - Informera 24 časa širio propagandu.

Poslednja izmena:
А нека образложења? :think:
Док би сви остали филозофирали, драмили и тупили барем годину дана по избору, Ђинђић би за првих 7 дана већ много предузео.
Да ли би то било најбоље могуће, не гарантујем, али бисмо резултате имали одмах. Са новим искуством бисмо све боље предузимали у будућности.

Свима осталима треба најмање по 6 месеци да се смисле да нешто ураде. Јавно представљање се прави другачије, али се сваки раскокодаче као квочка која је снела јаје - ништа епохално за Србију, али добро по њихов број бирача.

Интересантна је ова подела између коштуничара и ђинђоида...
Од почетка су, у суштини- једно; са незнатним и натегнутим разликама, што се доказало неколико пута, кад су, и једни и други- имали прилике да формирају власт са неким другим- увек то радили међусобно.
У чему је, реално- та разлика? :think:

Нација Ера Ојданића никада за председника неће изабрати Бајагу или Ђулета Ван Гога... Нама су избори типа "гласаћу за Еру Ојданића јер мрзим Бору Дрљачу". И то је то. И тако ће остати за наших живота бар

Kada bi zamenili sistem,mogao bi da vlada i ganci iz reklame 'a vi kak 'te?'
Od svih navedenih,jedino je Djindjic razumeo politiku,Vucic i Sloba su bolesni za vlascu i lovom,Dacic im je ucenik,Tadic se plasio da radi svoj posao (koji i nije znao),Kostunica vecito neobavesten,ne znam da li su mu rekli da vise nije predsednik ili jos misli da je na odmoru,Nikolic....sta reci,cirkuzan sa kupljenom diplomom kome drzava i dan danas placa ogromnu lovu za to sto je podelio 1000medalja...
Bruka i sramota.
A van ovog spiska ne da nema coveka koji bi mogao da povede Srbiju u nekom normalnom pravcu,nego mislim da se takav jos nije ni rodio.
Najbolji nacin da Srbija procveta ja da nas rasele po svetu kao Cigane,a da u Srbiju nasele neki pametan narod.....

Back