nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
И даље ми нисте одговорили на питање.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А што да пљују,Занима ме следеће: да ли ћете ви правници и постдипломци пљувати по Томи ако направи коалицију са ДС?
А је л' тада беше онај злогласни Закон о информисању?Е баш тада. Шта тада беше Томислав Николић, шта беше тада Александар Вучић. Покриј се бре ушима![]()
Морају да се консултују!Ма ја мислим да сам им задао тешко питање. Зато сада скрећу с теме![]()
А је л' тада беше онај злогласни Закон о информисању?![]()
Ko kaze da necu?!Видим ја да она неђе да послуша твој савет од данас. Него, хајде овако. На пример, Св. Тома Тројеручица изађе на изборе (парламентарне, кад год да буду) и освоји рецимо довољно гласова да без њега не може да се направи Влада. Занима ме следеће: да ли ћете ви правници и постдипломци пљувати по Томи ако направи коалицију са ДС?
Jos samo jednu prostu jednacinu bez nepoznatih,pre spavanja.(Mi napadmo zute)+(srs napada nas)=srs brani zute
Ko kaze da necu?!
Otisao na ignore
Poor ittle hampster(s)![]()
DRAGAN NINA:Jos samo jednu prostu jednacinu bez nepoznatih,pre spavanja.(Mi napadmo zute)+(srs napada nas)=srs brani zute
Не знам за такав податак, али сигурно знам за договор Томислава Николића и Бориса Тадића. Легле паре на рачун све?
Za Evropski Kovin ...![]()
E svašta ...
![]()
Па нису људи Баба Ванге да погађају шта си ти мислио и хтео да кажеш!?Nemoj ti da me ucis kako se to zove,samo nisi skontala da su tu dve nepoznate,mozda sam zaboravio da stavim znak pitanja.1.zasto radikali napadaju nas;2.zasto radikali brane zute;.
1. Једначина без непознатих је РЕШЕНА једначина! Ова твоја, није решена јер :Original postavio DRAGAN NINA
Jos samo jednu 1prostu jednacinu bez nepoznatih,pre spavanja.(2.Mi napadmo zute)+(3.srs napada nas)=4.srs brani zute