Enchanted
Veoma poznat
- Poruka
- 11.094
Spremajte kokice - veceras u Utisku Canak, Samardzic ( dss ) i nikolic
![]()
![]()
![]()
To se ne propušta

A bavim se mišlju i da

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste.Je li utisak u 21:05 ?
Da je Samardzic exldp, yvala bih da i javno pohvalim njegov potez - odlazak iz ldp.To se ne propušta
A bavim se mišlju i da![]()
Genocidni entitet?Šta? Misliš za čedu i njegovo javno zalaganje za ukidanje Republike Srpske i pozivanje Vlade da obustavi svake veze sa genocidnim entitetom?
A ta priča da ćemo ući u EU ako ispunimo političke zahteve koje nam daje Evropa, je totalna glupost. To je samo 10% onoga šta mi treba da uradimo da bi se približili civilizovanom svetu (EU).
Ne moras, imas na b9fm sveMoraću to da gledam
Možda čak i snimim
Ne moras, imas na b9fm sveA mozemo tamo da ostavimo i komentare posle
![]()
Da je Samardzic exldp, yvala bih da i javno pohvalim njegov potez - odlazak iz ldp.![]()
Jeste, to je Nikola, ali je izasao iz LDP.Samardžić prof. sa filozofskog? On je jednom bio baš neprijatan u Utisku nedelje, prosto mi je bilo bezveze da ga gledam![]()
Šta? Misliš za čedu i njegovo javno zalaganje za ukidanje Republike Srpske i pozivanje Vlade da obustavi svake veze sa genocidnim entitetom?
Bilo kako bilo ništa to ne menja činjenicu da je Čeda licemer, lopov i besposličar koji zvanično NEMA NI DANA RADNOG STAŽA osim u vladi Srbije ili kao poslanik.
A ta priča da ćemo ući u EU ako ispunimo političke zahteve koje nam daje Evropa, je totalna glupost. To je samo 10% onoga šta mi treba da uradimo da bi se približili civilizovanom svetu (EU). Da damo Kosovo, uhapsimo Ratka i ukinemo RS, nećemo ući u EU do god narod ne promeni svoj komunistički mentalitet. To je 90% onoga šta treba da uradimo.
Upoređujem u sebi mentalitet Kanađana i Srbijanaca i razlika je kao nebo i zemlja. Ništa bez discipline.