IZBORI, MORA NAD SRBIJOM !

Ovo sto se dogadja u Srbiji,malo malo,pa neki Izbori.Zivimo tesko,mucimo se sa platama,koje ne pokrivaju ni
osnovne potrebe,sa penzijama,koje nisu vredne pomena.Besposlica velika,mladi skolovani,masovno nam odlaze
preko granice..A politicari svih boja i lazljivih obecanja,bore za vlast.Za golu vlast,ne hajuci sta narod o svima
njima misli,i ono sto je najvaznije,kako i od cega zivi.

Krajnje je vreme,da se svi oni,koji se tom nesretnom politikom bave,da skinu crnu koprenu sa ociju,i da sagledaju
istinu u kojoj se danas,nasa zemlja nalazi.Sada je najzad neki cas,kada svi ljudi,koji su u politici,a kojima je dobrobit
ove zemlje i ovih ljudi,na dusi,da ujedine svoje znanje,svoje stvaralacke potencijale.da ostave stranacka primitivna
prepucavanja,i da krenu,da od ove inace lepe zemlje,naprave pristojno mesto za zivot,za zivot dodtojan coveka.

Na sta lici nas Parlament? Pa ni ona primitivna serija "Veliki Brat",nije imala toliko ruznih reci,toliko budalastina
koje nam prezentuje Televizija,prilikom prenosa rada Parlamenta.Kada covek tu,na ekranu,vidi ko sedi u tim
skupstinskim klupama,moze samo da kaze:"Boze,Isuse i Majko Bozja,sacuvaj ovu zemlju,od zlih ljudi,kojih se stidimo".:dash:

....posle dominantne šešeljističke kulture , natupila je ulična kultura kartonskih naselja - tako da je ciganmalski , pa i savamalski kulturni diskurs doće kao nekakav renutno nedostižan akademizam.....naravno , naš veliki sin nacije , naš preporoditelj , patriota nad patriotama , ovu kartonsku kulturu doveo je do perfekcije , naprosto se slio sa njom....taj AVeizam , zahvatio je sve institucije , pa i ovu zakonodavnu.....tamo se naši dični predstavnici utrkuju u prostakluku , sa svojom čoček inteligencijom.....

...kažem "čoček inteligencija" , jer to je svojevremeno moglo da se vidi i čuje po vašarskim šatrama , naravno u kad redarski činbenici u kasnim večernjim satima menjaju smenu......da , gruvalo se nekad od ponoći u vašarškim šatrama : da ti igram čoček bre čičo....danas su to kulturne radnice , kraljice opšte narodne kulture , koje taj isti čoček igraju na nacionalnim frekfrencijama u kulturno umetničkim emisijama.....žalosno je to , što su te čoček pevaljke smatrane onda uličnim šljamom - poganim društvenim talogom ; a danas ove čoček dame su deset puta gore obučene od ondašnjih , više se golišave čepe i jezičina im služi kao veliki brisko - mislim tekstovi su visoko intelektualni - na razini AVeizma !....

Bravo,bravo. "Loncar".U relativno kratkom tekstu,potpuno si pojasnio,tu uzasnu situaciju,koja je zahvatila celo nase drustvo.Mene je sramota,
i da gledam tu bruku u "Parlamentu".Nekada ni jedan bolji cirkus,nije imao tako atraktivne gluperde,koji svojom nekulturom,svojom gluposcu,
treba da zastupaju "interese" ovoga naroda.Jadni smo mi,kada su takvi,dosli na politicku povrsinu.Ali,valjda nam je takav Usud,Bog dodelio,
jer mozda i ne zasluzujemo bolje.Pogledaj i tu najblizu istoriju.Za vreme okupacije Jugoslavije,mi u Srbiji (nasi stariji),klali su se medju sobom.
I ti tzv.Partizani i Cetnici,bili su Srbi,zar ne.? I..grkljane su vadili,jedni drugima.Hej.Za vreme okupacije,brat je na brata nasrnuo.!!!

....ja mislim da ti koji su se klali za vreme drugog rata , međusobno - ti takozvani oslobodioci : parizani , četnici , nedićevci , ljotićevci i ini , nisu bili srbi srpskog roda....pre da su to zlotvori ovog naroda.....nezgodacija je što imaju naslednike koji su se sad udružili i arče nas u svakom pogledu !....a još meća nesreća je što mi trpimo , strpljivo trpimo , ponizno i ćutke.....ovakva trpeljivost ropstva , na ovom svetu , nije bila od kako je gavran pocrneo !

Back