IZBORI LOSI PO PSIHICKI MIR !

Primetno je,da svaki Izbori,unesu neku nelagodnost,neki nemir u duse ljudi.Svima,prija kada se odvija neki tihi

miran zivot,bez vidljivih potresa.Jeste da je zivot kod nas tezak.Evo pre par dana,cusmo javnu izjavu,Sefa Misije

OEBS-a za Srbiju.Covek rece,a da nije ni trepnuo:"U Srbiji su plate BOLNO MALE".Jesu male,i jesu bolne.Ali,cini

mi se da se Izborima,one nece povecati,pa ma ko da pobedi.Mi moramo da se naviknemo na jednu cinjenicu.

Bilo da je Monarhisticki rezim,bilo Komunisticki..ili ovaj posle Milosevica i njegove kamarile,mi jednostavno,nismo

sposobni kao nacija,da izgradimo uslove,koji bi nam doneli bolji i prosperitetniji zivot.Jednostavno,neka greska je

u nama.U nama,u nasem narodu.Jedan americki funkcioner,koji je ucestvovao u sklapanju Dejtonskog Sporazuma,

rekao je na jednoj konferenciji za stampu:"Srpski narod,ceo narod,ima mentalnu gresku".Da li je to tako,ne znam.

Ali,da mi nismo u stanju,cinimi se,od kako smo se od turaka oslobodili,da krenemo u neki ekonomski oporavak,

to je cinjenica.Da li nam je takav Usud,ili ko zna sta,tesko je dati pravu dijagnozu.Ali,da svima nama,nesto

debelo fali...fali nam...:dash:

....po meni je stvar prosta , da prostija ne može biti......
.....naprosto obožavamo ništake , kriminalce , zločince , prevarante , muljatore i parazite svih fela....da , više od jednog veka svu vlast njima darivamo....to će i sad da učinimo , ladno - jer u nama , rekao bih bez izuzetaka - u svima čuči takav karakter , koji se nada sveopštem koijametu i otimačini u koj će on da ispliva na površinu.....i to je to - kako kažu ovi mladi od kojih se očekuje potpuna izlaznost i izborna demokratska saglasnost da se krimogeno ništačko parazitski kurs ne menja.....
....sve ostalo je glumetanje , foliranje , bezočno licemerstvo....da nije tako , sad bi videli kako je fića izrastao u nacionalnu klasu i u svemu prevazišao ovog punta i slične automobile u klasi.......a onaj računar kasetaš , iz sveta kompjutera , koji se krajem sedamdesetih pravio po principu uradi sam , danas bi izrastao u "mašinu" kojoj bi zavidele kinesko američke IT stvarčice.....
.....nema na spasa - sad smo buržuju koje je predobro Dostojevski karakterno sagledao i nazercovao......i šta bratac ima tu de cmizdrimo : to smo hteli , sad uživajmo u tome !

Back