IZBORI 2026

Za koga ćete glasati na izborima 2026. godine?

• Ukupno glasova
    44

S1MCRO

Elita
Poruka
24.719
- Te, sledeće 2026. godine, vi polažete najvažniji ispit. To će biti ubedljivo najvažniji izbori u modernoj istoriji Srbije. Tada će se Srbija boriti za očuvanje svoje vojne neutralnosti, svoje nezavisnosti, svoje samostalnosti, svog puta u budućnost ili povratka u prošlost.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...-proslavi-u-zrenjaninu-najavio-izbore/0lkcwn2

Dakle, Žvala je najavio izbore za sledeću godinu, verovatno na proleće. Linija podele je uspostavljena, pa izvolite, izjasnite se.

Joveva: Srpski studenti krvare za demokratiju, videćemo uskoro ko će koga da uništi u celom svetu

Evroposlanica Irena Joveva poručila je na debati Evropskog parlamenta o Srbiji da se srpski studenti bore za demokratiju i da se "autokratama u Beogradu vreme nekažnjivosti bliži kraju".

„Ciljane sankcije treba da budu protiv svakog od odgovornih i nemojte da žurite sa onom knjigom koju ste obećali, jer vaša lekcija sile je gotova. Ko će koga da uništi u celom svetu, videćemo uskoro. Ja biram pravdu, biram Novi Sad i biram sad“, poručila je u svom obraćanju Irena Joveva, prenosi N1.

Savetujem studentima da što pre krenu sa kampanjom VDV. Lagano i bez žurbe. Tako bi verovatno dodatno podigli rejting i spustili procente proevropskih opozicionih stranaka. To je jedini način da se te opcije primoraju da se priklone Studentskoj listi.

Naravno NADA i MI će ići samostalno.

иначе од овде горе пониђених шансу имају СНС и Студентска листа евентуално и ССП (за 3%) остали ни близу цензуса (Вучићевог од 3%)

- Te, sledeće 2026. godine, vi polažete najvažniji ispit. To će biti ubedljivo najvažniji izbori u modernoj istoriji Srbije. Tada će se Srbija boriti za očuvanje svoje vojne neutralnosti, svoje nezavisnosti, svoje samostalnosti, svog puta u budućnost ili povratka u prošlost.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...-proslavi-u-zrenjaninu-najavio-izbore/0lkcwn2

Dakle, Žvala je najavio izbore za sledeću godinu, verovatno na proleće. Linija podele je uspostavljena, pa izvolite, izjasnite se.
da ima nekih normalnih opcija. sigurno bih za nju.

ali posto su sve bande, secikese, propali politicari i kriminalci, drzacu se starog recepta SNS

U čemu sa čime?
1761079238443.png

Savetujem studentima da što pre krenu sa kampanjom VDV. Lagano i bez žurbe.

Moj predlog bi bio da se krene sa štandovima i deljenjem štampanog materjala gde se predstavlja ideja i odgovara na neke od najodmuklijih spinova (studenti kao teroristi, obojene revolucije i slično...). Sve treba lepo objasniti, staviti na papir i deliti po pijacama i tržnim centrima. Cenim da će naprednjaci pući od muke, oni to nikako ne bi mogli da dozvole, pa će verovatno poslati huligane da naprave nerede a potom i policiju da skupi sve zajedno. Samo da se sklone sa ulice. Zato studenti treba da imaju spremnu sledeću ekipu koja nastavlja. To će biti klasična "borba" pešadije, studenti vs huligani, pobeđuje onaj ko je brojniji ;)

Tako bi verovatno dodatno podigli rejting i spustili procente proevropskih opozicionih stranaka. To je jedini način da se te opcije primoraju da se priklone Studentskoj listi.

Naravno NADA i MI će ići samostalno.

Ne znam ko će glasati za njih, to će biti samoubistvo ali to nije ništa neobično za opoziciju. I do sada smo retko od njih viđali racionalne poteze.

Nije najavio .To su redovni izbori. Kako stvari stoje smesi mu se 60% glasova.

Moj predlog bi bio da se krene sa štandovima i deljenjem štampanog materjala gde se predstavlja ideja i odgovara na neke od najodmuklijih spinova (studenti kao teroristi, obojene revolucije i slično...). Sve treba lepo objasniti, staviti na papir i deliti po pijacama i tržnim centrima. Cenim da će naprednjaci pući od muke, oni to nikako ne bi mogli da dozvole, pa će verovatno poslati huligane da naprave nerede a potom i policiju da skupi sve zajedno. Samo da se sklone sa ulice. Zato studenti treba da imaju spremnu sledeću ekipu koja nastavlja. To će biti klasična "borba" pešadije, studenti vs huligani, pobeđuje onaj ko je brojniji ;)

Ne znam ko će glasati za njih, to će biti samoubistvo ali to nije ništa neobično za opoziciju. I do sada smo retko od njih viđali racionalne poteze.
Gde ima stand studenata? Da vidimo sta to nude.

Back