Izbori 2012. i vlada Srbije 2013.

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Droid

Legenda
Poruka
51.844
Evo sad je vec proslo godinu dana od izbora nove stare vlade. U vladu su usli provereni "kvalitetni" likovi iz ranijih vlada SPS i G17. Kao novi element je tu i SNS. Uz njih su se prilepile i pijavice SPO, Ljajic vecito nagoozeni i jos neka politikanstka oportunisticka lica.

Sta imamo danas?

Dug Srbije je porastao za dodatnih 3 000 000 000 dolara.
Nezaposlenost i dalje raste.
Priznato je Kosovo.
Korupcija nesmetano funkcionise a od Vucicevih antikorpucionih obecanja samo Miskovic cuci u zatvoru. STa je sa hiljadama drugih lopova. Prvo svi znamo da u svakoj opstini, eto u nasim opstinama gde mi zivimo lopova ima desetine, a znamo da se lopovluk nastavlja i na visokim nivoima.. Bajatovic i slicno. Izgleda da se nova stara vlada lepo prilagodila.

Sve u svemu ja ne vidim da se nesto promenilo i po meni je ovo ista situacija kao da je Tadic sa DS i sa SPS i G17 opet jel, na vlasti.

A da vidimo posle 20 godina demokratije, kako je nas narod glasao na proslim izborima?

m1lYqpp.png

Dakle vidimo da su vladajuce partije dobile podrsku vise od

1 700 000 glasova
...................................................................................................................

Tako je lepo kada Srbi znaju da glasaju i kada das nekom pravo da odlucuje a je vrlo mudar i upucen u desavanja :D

Poslednja izmena:
Нисам за СНС гласао ни 6. маја, а поготово не бих сад гласао за њих...

Zato si za neke druge giliptere glasao. Al vidis. Bitno da nisi za SNS :hahaha:

- - - - - - - - - -

Mislim da im u skupstinskoj kafani dodaju zeolit u hranu.
(jedan ministar je rekao da je zeolit zdrav).

Jer ne znam kako drugacije da razumem ovako ponasanje vlasti.

Cek ti to za Tacija pricas? :D

Back