- Poruka
- 77
Кад би се одржали избори следеће године, за коју странку би сте гласали?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ЛДП (Лудацима дајемо паре) ти је ок.![]()
![]()
Za apsolutnog dobitnika novih izbora, zdravu stranku desnice predvođenu Tomislavom Nikolićem.
Ta stranka će dobiti glasove većine radikalskih glasača, DSS-ovih, skoro sve SPS-ove, mnogih dosadašnjih apstinenata, pa čak manji broj onih koji su glasali za žute, ali nisu za njih vezani pupčanom vrpcom.
И кад си се пробудио, шта је онда било?
Ne odgovaram klonovima.tkacio:
Ја нисам клон!
'Ajd' da ti poverujem.
Pa, ništa... Jutros kad sam se probudio video sam da živim i dalje u kaci pokvarenog kiselog kupusa kod lošeg domaćina Borisa Tadića.
Ali, jednog dana ćemo se i ti i ja probuditi u ponosnoj i stabilnoj Srbiji koju vodi Tomislav Nikolić.
'Ajd' da ti poverujem.
Pa, ništa... Jutros kad sam se probudio video sam da živim i dalje u kaci pokvarenog kiselog kupusa kod lošeg domaćina Borisa Tadića.
Ali, jednog dana ćemo se i ti i ja probuditi u ponosnoj i stabilnoj Srbiji koju vodi Tomislav Nikolić.
'Ajd' da ti poverujem.
Николић да није црв и вашка, не би напустио Шешеља.
Ајде и нас Бог да погледа.
U Evropskoj Uniji.
![]()