Izbor

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
imam isto mišljene o njima kao i onim tipovima koji tvrde da su sve žene sponzoruše i nemam pojma kakve pa neće samo njih a oni jadni i lepi i šarmantni...

To su osobve koje ne žele da priznaju da imaju mane koje odbijaju ljude od njih pa onda se teše da kao nekako sve osobe suprotnog pola ne valjaju i zato ih neće

Nešto nije u redu sa njom pa projektuje svoj neuspeh na muškarce.
Ništa ona ne projektuje, nego masa to vidi tako.
Neće sa ovim, neće sa onim-fali joj nešto 100%!

Ne volim generalizacije, ali ove su najgore:
''Svi muškarci su isti.''
''Sve žene su iste.''

Ceo život imam mačke za ljubimce-neke su bile ženke, neke muzjaci, neke crne, neke sive, neke šarene, a opet se svake porodično sećamo po nekoj posebnosti, a ne samo po tome što su sve bile mačke.

Nemojte da samotnjacima lepite etikete tako ležerno.
Isti, tj. oni koji pripadaju masi se lakše integrišu svuda, pa tako lakše nalaze i svog para.
Ko ne pripada masi je samim tim izuzet(-ak), ali to ne mora da bude i mana.

Poslednja izmena:
Ništa ona ne projektuje, nego masa to vidi tako.
Neće sa ovim, neće sa onim-fali joj nešto 100%!

Ne volim kategorizacije generalno, ali ove su najgore:
''Svi muškarci su isti.''
''Sve žene su iste.''

Ceo život imam mačke za ljubimce-neke su bile ženke, neke muzjaci, neke crne, neke sive, neke šarene, a opet se svake porodično sećamo po nekoj posebnosti, a ne samo po tome što su sve bile mačke.

Nemojte da samotnjacima lepite etikete tako ležerno.
Isti, tj. oni koji pripadaju masi se lakše integrišu svuda, pa tako lakše nalaze i svog para.
Ko ne pripada masi je samim tim izuzet(-ak), ali to ne mora da bude i mana.
Stvar je u tome što osoba o kojoj se govori u uvodnom postu govori da nijedan muškarac nije u redu. Kako može biti problem u muškarcima? Zasigurno je u njoj. Po čemu je to generalizacija?

Stvar je u tome što osoba o kojoj se govori u uvodnom postu govori da nijedan muškarac nije u redu. Kako može biti problem u muškarcima? Zasigurno je u njoj.
Ima tu svega jer samim tim što kaže da joj taj, taj i taj nisu odgovarali, svet prihvata kao: ''Niko joj ne valja.''
Pa, šta treba da radi? Da bi ugodila svetu, da se prikloni onome da su svi muškarci, i sve žene na svetu jedno isto, a ona sad traži hleba preko pogače?
Mislim, stvarno!
Čak i na pijaci polovnih automobila se čovek dobro umno naoštri da izabere nešto najbolje jer je izbor širok, a ta o kojoj je tema-najbolje da prihvati šta mu drago jer su ipak svi na svetu isti, a i da se ne priča da joj niko ne valja?

Ima tu svega jer samim tim što kaže da joj taj, taj i taj nisu odgovarali, svet prihvata kao: ''Niko joj ne valja.''
Pa, šta treba da radi? Da bi ugodila svetu, da se prikloni onome da su svi muškarci, i sve žene na svetu jedno isto, a ona sad traži hleba preko pogače?
Mislim, stvarno!
Čak i na pijaci polovnih automobila se čovek dobro umno naoštri da izabere nešto najbolje jer je izbor širok, a ta o kojoj je tema-najbolje da prihvati šta mu drago jer su ipak svi na svetu isti, a i da se ne priča da joj niko ne valja?
Najlakše je reći kako niko ne odgovara i kako su muškarci isti. Tako nešto osuđujem za oba pola. Najbolje je reći "Nisam našla nekoga ko mi odgovara" umesto "nijedan nije u redu". Na taj način prebacuje loptu na druge.

Najlakše je reći kako niko ne odgovara i kako su muškarci isti. Tako nešto osuđujem za oba pola. Najbolje je reći "Nisam našla nekoga ko mi odgovara" umesto "nijedan nije u redu". Na taj način prebacuje loptu na druge.
Pa, nije tačno.
To što meni neko ne odgovara, ne znači da usput nisam videla da je sjajna osoba i da ima brojne kvalitete.
Kad kažem da mi ne odgovara, najmanje mislim da ga omalovažim. Jednostavno, proradi neko 7., 8., 9. čulo koje mi kaže da to neće ići.
Na duže staze gledano, nisam nikoga oštetila da bi me grizla savest.
Šta više, dala sam im dobar vetar u leđa da se u rekordnom roku skrase sa nekom ko samo nije kao ja, i sad su u prvoj ligi.

:zcepanje:

Svako će naći ono što traži.
Najbolje je kad vrlo dobro znaš da je ono što dobijaš sve plod tvoje zasluge.

Back