Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uspjesan..skolovan..iz dobre porodice.To su neki uslovi.Nešto nije u redu sa njom pa projektuje svoj neuspeh na muškarce.
Ništa ona ne projektuje, nego masa to vidi tako.Nešto nije u redu sa njom pa projektuje svoj neuspeh na muškarce.
Stvar je u tome što osoba o kojoj se govori u uvodnom postu govori da nijedan muškarac nije u redu. Kako može biti problem u muškarcima? Zasigurno je u njoj. Po čemu je to generalizacija?Ništa ona ne projektuje, nego masa to vidi tako.
Neće sa ovim, neće sa onim-fali joj nešto 100%!
Ne volim kategorizacije generalno, ali ove su najgore:
''Svi muškarci su isti.''
''Sve žene su iste.''
Ceo život imam mačke za ljubimce-neke su bile ženke, neke muzjaci, neke crne, neke sive, neke šarene, a opet se svake porodično sećamo po nekoj posebnosti, a ne samo po tome što su sve bile mačke.
Nemojte da samotnjacima lepite etikete tako ležerno.
Isti, tj. oni koji pripadaju masi se lakše integrišu svuda, pa tako lakše nalaze i svog para.
Ko ne pripada masi je samim tim izuzet(-ak), ali to ne mora da bude i mana.
Ima tu svega jer samim tim što kaže da joj taj, taj i taj nisu odgovarali, svet prihvata kao: ''Niko joj ne valja.''Stvar je u tome što osoba o kojoj se govori u uvodnom postu govori da nijedan muškarac nije u redu. Kako može biti problem u muškarcima? Zasigurno je u njoj.
Najlakše je reći kako niko ne odgovara i kako su muškarci isti. Tako nešto osuđujem za oba pola. Najbolje je reći "Nisam našla nekoga ko mi odgovara" umesto "nijedan nije u redu". Na taj način prebacuje loptu na druge.Ima tu svega jer samim tim što kaže da joj taj, taj i taj nisu odgovarali, svet prihvata kao: ''Niko joj ne valja.''
Pa, šta treba da radi? Da bi ugodila svetu, da se prikloni onome da su svi muškarci, i sve žene na svetu jedno isto, a ona sad traži hleba preko pogače?
Mislim, stvarno!
Čak i na pijaci polovnih automobila se čovek dobro umno naoštri da izabere nešto najbolje jer je izbor širok, a ta o kojoj je tema-najbolje da prihvati šta mu drago jer su ipak svi na svetu isti, a i da se ne priča da joj niko ne valja?
Pa, nije tačno.Najlakše je reći kako niko ne odgovara i kako su muškarci isti. Tako nešto osuđujem za oba pola. Najbolje je reći "Nisam našla nekoga ko mi odgovara" umesto "nijedan nije u redu". Na taj način prebacuje loptu na druge.
pa nek promeni ako joj smetaPozz..htjela sam pitati sta mislite o zenama koje su presle 35 i kazu da nijedno musko do sada nije uredu,a upoznaju se s njima.Poslije toga prica nije on dobar.
Samo se upoznajepa nek promeni ako joj smeta