Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.159
Ajde da vidimo ko je na ljisu najzagoreliji? Da se razumemo, mene ne možete da nominujete jer ja sam otvarač teme!
a i zgazila su me godine.
a i zgazila su me godine.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a i zgazila su me godine.

zamisli budemo ti i ja zagor i zagorja ljisa 2025.godinesolidan sam kandidat
fali ti anketatema wow
ne!fali ti ankica
kako ti bre ne fali, zabrinjavaš me
pa recimo samo to da najslađe je zabranjeno voće, ili kod komšije je trava zelenija. ko razume shvatiće...kako ti bre ne fali, zabrinjavaš me
ja razumem, al ne shvatampa recimo samo to da najslađe je zabranjeno voće, ili kod komšije je trava zelenija. ko razume shvatiće...
samo ti zafrkavaj, ako sam to zaslužio posle 52 i više hiljada postova ovde, onda udri!ja razumem, al ne shvatam
a jel sam ja zaslužila da me niko ne nominuje za ovu prestižnu nagradu? reci mi, jel jesam? samo na sebe misliš, sebičnjaku jedansamo ti zafrkavaj, ako sam to zaslužio posle 52 i više hiljada postova ovde, onda udri!
Pa ja u ovom contextu jedino na sebe i ne mislim xixixixixia jel sam ja zaslužila da me niko ne nominuje za ovu prestižnu nagradu? reci mi, jel jesam? samo na sebe misliš, sebičnjaku jedan
odemo na slikanje u radnju foto sretenzamisli budemo ti i ja zagor i zagorja ljisa 2025.godine
u stau ti metnem aaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaodemo na slikanje u radnju foto sreten
Pas koji laje ne ujeda. Dobiješ za rođendan i to ako se okupaš.@Paula i @Alter_Ego_
neredovan seks, neredovni partneri, dok se nadje dok se upeca partner...
dakle konstantna nejebica koaj ih stalno primorava da traze da pecaju partnere... a i to, kresnu se tog dana pa posle dok se opet ne ušeme gde i kada...
kolko puta ja kresnem u mesec dana tolko oni ne kresnu u godinu i po ili dve
Tako je bre, ne daj mu!!!Pas koji laje ne ujeda. Dobiješ za rođendan i to ako se okupaš.