Боб
Poznat
- Poruka
- 8.601
пошто истиче уговор са суперновом, које све опције постоје за избор тв провајдера/пакета, било којег, у београду, само за телевизију (без нета/фона), а имајући у виду да у принципу на тв-у углавном гледам спорт 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2350 din srednji
Onda instalisi na komp ili telefon kodi aplikaciju pa nikom ne placas nista ( sem interMet provajderu).јбг, нова супернова би ми била 1.999 динара, ал ми је и то много за гледање фудбала викендом![]()
Kupi EON, moze preko supernove, onda imas i jedno i drugo..пошто истиче уговор са суперновом, које све опције постоје за избор тв провајдера/пакета, било којег, у београду, само за телевизију (без нета/фона), а имајући у виду да у принципу на тв-у углавном гледам спорт![]()
Onda supernova sbb je skuplji...јбг, нова супернова би ми била 1.999 динара, ал ми је и то много за гледање фудбала викендом![]()
пошто истиче уговор са суперновом, које све опције постоје за избор тв провајдера/пакета, било којег, у београду, само за телевизију (без нета/фона), а имајући у виду да у принципу на тв-у углавном гледам спорт![]()
Mislim da to ne moze bez podrske ISP-a.A ima li neka dobra iptv? Ne mora strana moze I domaca
internet..пошто истиче уговор са суперновом, које све опције постоје за избор тв провајдера/пакета, било којег, у београду, само за телевизију (без нета/фона), а имајући у виду да у принципу на тв-у углавном гледам спорт![]()
фудбал - прва и друга енглеза, мало европе и нашу репрезентацијуinternet..
koji sport...ne voliš ih sve ne?
мислим да имамо победникаOvo je lista sportskih kanala:
https://mts.rs/tv-kanali/antena-plu...tv-paketi:anterna_plus_max_35_plus:zanr:sport
има тек овај мтсСат плус, 1599 динDa li neki od ovih paketa imaju i Eurosport?
Nije to u biti toliko važno koliko je važan kvalitet. Da li puca stream ili ne, da li dolazi do zaustavljanja programa pa se mora ponovo pokrenuti lista ili čak uređaj. Postoje ljudi koji bi kvalitet ali ne može kvalitet bez da se plati .Svi bi mi zdravo na gotovo a da se niko ne uhvati za novčanik.Te iptv liste može samo budala da plaća ja ih imam nekoliko besplatno koristim već 3 godine.