"IZBOR PREMIJERKE...DODVORAVANJE ZAPADU"

Ovakav bezobrazazan i neodgovoran naslov .procitah u listu "Blic",od Cetvrtka 22 Juna tg. Ne mogu da razumem
te ljude (ako su ljudi),koji ne postuju jednu Odluku Premijera,koja je tako razumna,tako prilagodjena duhu vremena
u kome se nasa Srbija,danas nalazi.Pre svega,nema tu ni pomena,o nekakvom "dodvoravanju".G-dja.Brnaric je
strucnjak,koji ne treba da se dokazuje.! Iza nje,nalazi se dvadeset godina uspesnog rada,u privatnom biznisu.

Na mestu Ministra za Drzavnu Upravu,pokazala je izvanredne uspehe.Za veoma kratko vreme,ona je uspela,da
reformise,celu tu uspavanu pregolemu drzavnu "masineriju". Do njenih reformi,mi gradjani,za svaki dokument
koji nam je bio potreban,gubili smo sate i dane,vadeci citav niz,pratecih podataka.Za vadjenje recimo nove licne
karte,trebalo je da prezentujemo SUP-u,citav niz postavljenih zahteva,i ako se sve to,vec nalazi,u tom istom SUPU.

Dakle,vise nema "setanja" od saltera do saltera.Ne.Odlaskom na samo JEDAN salter,mi zavrsavamo svoj posao,
oko vadjenja,bilo koga dokumenta.I sta sada,tim "nevernim Tomama" smeta kod buduce Premijerke.Zar zaista
ima ljudi kod nas,koji imaju smelosti,koji imaju drskosti i beziobrazluka,da "vire" u postelju nekoga od nas???

Sta to oni zele da vide??? Kako se mi "seksamo"? Jel to,to,sto ti ludi voajeri zele da vide ??? Mislim da bezobrazlucima pojedinaca kod nas,kako citalaca novina,tako i dela stampe,zaista su izgubili svaku meru.:dash:

....e Lorde, nije lepo da ansumično pišeš hvale , naročito za lične karte....nekad se taj dokumen vadio u vr' glave za cirka petnaest dana ( naravno uz obilazak 3-4 šaltera ).....danas ovo ide "evropejski".....penzosi koji su otpočeli taj proces prošle godine u oktobru , nisu ga dan dani završili.....naime , prvo su svakog ponedeljka igrali ispred supa , bezuspešno da zakažu prijem kod državnog činbenika....zakazivanje je bilo samo za nedelju dana....posle božića oni koji nisu uspeli , mogli su da zakažu na šestomesečnom nivou....znam slučajeve koji su tad zakazali za početak aprila.....na zakazano se redovno pojavili i sad čekaju dokument....naravno još nije gotov - kažu biće pri kraju meseca gotov ili početkom idućeg....tako vortanje nije bilo ni u vreme staršnjih ********* - sedamdesetih , kad se ručno stvar obrađivala ......!
...a za zdravstvene i da ne pričam !......

....sve te priče su bajke za budale !

...nego ta tvoja bulevarska žutara kaže , da ova naprednjačko narodnjačka , većinska svetina od recikliraniš šešeljista i slobista ima da joj oprosti i to što je bajagi stručnjak nekakav , ali nezna se zašta ; pa ima da joj oprosti i što je hrvatica bez dece i bračnog druga; oprostiće joj što je i aveizovani trabant bez partijske knjižice - ali kažu nikako ne mogu da joj oproste tu seksaulnu jednorodnost.....pa to nije srpski !

Mi koji zivimo,u ovoj lepoj uredjenoj zemlji,koja se zove Srbija,moramo konacno,da se "maknemo" od srednjevekovnih ocena o zenama.
Nekada se ovde (u Srbiji) smatralo,da je prava zena ona,koja se "na vreme" udala.Koja je na vreme (seksom bez ljubavi) sa muzem (koji je sa
njom,vodio "ljubav" kao bik u stali) izrodila puuuuno dece.Koja je bila sva umazana,od kuvanja raznih pekmeza,ostavljanja kupusa,da se kiseli
za zimu,u buretu.Takve zene,NAMA,muskarcima NOVE generacije,vise NETREBAJU.!Nama trebaju,obrazovane.Skolovane,elokventne,sposobne
zene,na podobit,G-dje.Brndaric.To,kojoj seksualnoj orijentaciji neko pripada,to je njegova (samo njegova stvar).Ja imam dosta uglednih p,rijateljica,
koje su odlicni lekari,profesori,sudije i sl.Sve su one terminoloski,pripadnice lezbijske orijentacije.Ali kakve to uopste veze ima, sa njihovom strucnoscu,sa njihovim vrlinama.To su sve divne zene,divni i odani prijatelji,zbog kojih sam srecan,da zaluzujem njihovo prijateljstvo.

Poslednja izmena:
Lorde , zaneo si se malkice , a možda malo i više ...... plašim se da posle tolikog zanošenja neće moći ni stručnjak da ti pomogne.....

....stručnost , poštovani , nije znak posedovanja vrlina , već stanje uvežbanosti/ utreniranosti - obučenosti koje je znak vladanja određenim znanjima , umećima i veštinama.....pa tako ako jedna prirodno devijantna jedinka može biti i stručna i nestručna , ali nikako za nju ne može se reći da je prepuna vrlina.....naravno , isto tako ni za prirodno normalnu , naizgled jedinku , zbog stručnosti tamo nekakve ne možemo reći da je prepuna vrlina....

....pomućene svesti , koje se baziraju na devijacijama uskraćene su za bogatstvo vrlina......no džaba ja krečim , ovo je balkan !

Back