Izbor fakulteta - Potrebno mi je vase iskustvo !

Aleksej97

Početnik
Poruka
1
Pozdrav svima! Pridružio sam se skoro Krstarici upravo iz ovog razloga. Potrebna mi je pomoć oko odabira nastavka školovanja, pa ono, ako mi je potreban forum prvo što je palo na pamet je ovo. Razmišljam se dosta između nekoliko ali najjači utisak na mene ostavlja Elektronski fakultet. Zanima me da li bi mi to bio ispravan korak. Dosta me zanimaju kompjuteri, programi, kako se programi prave, i dosta brzo to i kapiram, međutim, ne volim baš toliko matematiku. Uvek mi je problem bio da na času sve ukapiram, profesori ne objašnjavaju baš lepo. Uzimao sam dosta privatnih časova i tu jako brzo kapirao stvari, posle bih dobro radio testove. Zanima me, kako izgleda studiranje tamo, to programerstvo, nastava, ispiti? Da li je matematika preteška tamo? Kako izgleda raspored za one koji hoće programerstvo kao smer. Inače zanima me i to kakav je život jednog programera, sa kojim se poslovima suočava i gde sve može da radi. Nadam se da će biti puno Vas koji ćete mi pomoći u ovome svojim iskustvima ili mišljenjima. Hvala unapred ! :bye: :whistling:

Back