- Poruka
- 60.291
Nakon toga napadač je pobegao na biciklu a uhvatila ga je nešto kasnije policijska patrola nekoliko kilometara od mesta događaja.
Ne zna se chija je policija gora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon toga napadač je pobegao na biciklu a uhvatila ga je nešto kasnije policijska patrola nekoliko kilometara od mesta događaja.
Belgija - bolesna zemlja. Sada u aprilu idem malo u Evropu, nudjeni su mi aranzmani za zemlje Beneluksa, ali ja necu, imam neku fobiju od zemalja Beneluksa, svaka pomena Beneluksa u meni izaziva negi uzas, asocira me na bolest, pederizam, uostalom necu da idem u zemlju u kojoj je sediste NATO tako da cu zaobici Belgiju i Beneluks u sirokom luku.
prekinite sa neumesnim komentarima i spamom na temi.
ovo je mogla da uradi jedino psihicki obolela osoba,deca,pa jos u jaslicama...koliko to meseci moze da ima...![]()
pa smrt nece dobiti jer mogucnost smrtne kazne u evropi ne postoji.
pa da zato je najbolje da zatvaras , posto ko zna sta cemo jos videti ovder , a sa politikom ionako nema vezeprekinite sa neumesnim komentarima i spamom na temi.
ovo je mogla da uradi jedino psihicki obolela osoba,deca,pa jos u jaslicama...koliko to meseci moze da ima...![]()
Eto nece te verovati , ali nije Srbin ubadao ovu decu . Koliko to god vama bilo neverovatno , ali eto postoji neko lud, zao i pokvaren , ko nije Srbin ...
Kao sto se da zakljuciti iz komentara, u pitanju je ipak Srbin i to pop SPC.