ИЗБОДЕН ВОЈНИК И У ПАРИЗУ

лаж и инсуинација постављача....

Muškarac naoružan testerom, napao je danas vojnika koji je patrolirao u trgovinskog četvrti Pariza i posekao ga po vratu, saopštila je policija.

Predsednik Francuske Fransoa Oland, rekao je, tokom posete Etiopiji, da u ovom trenutku nema naznaka da je napad povezan sa surovim ubistvom britanskog vojnika, ove nedelje u Londonu.

Oland je rekao i da, ipak, treba preispitati sve okolnosti koje su dovele do incidenta u pariskom kvartu La defens, koji je vikendom pun kupaca. Napadač je uspeo da pobegne s lica mesta, preneo je AFP.

Ranjeni vojnik bio je u uniformi, naoružan, i patrolirao je kroz grad, u okviru antiterorističke redovne provere. Prema saopštenju policije, vojnik će preživeti napad.

http://www.tanjug.rs/novosti/88127/vojnik-napadnut-testerom-tokom-patrole-u-parizu.htm

Po meni, postoje dva objasnjenja za ovaj fenomen u Londonu i Parizu
Prvi, mudzahedini su nasli novu taktku. Umesto da sire strah medju ljudima teroristickim napadima masovnih razmera, koji su teski za izvodjenje i komplikovani, oni se fokusiraju na ponizenje drzave, tj na direktan shamar drzavi, ubijajuci njene vojnike u maticnoj zemlji.
Drugi, neki smisljeni i u reziji nsp izveden scenario, sa ciljem opravdavanja jos veceg prisustva tih vojski u inostranstvu, jos vece podrske naroda za sulude intervencije sirom planete, i jos zescu kontrolu stanovnistva, drzanje u strahu, ukidanje prava i sloboda i sl

Знао сам ја да ће они француски пилоти што су бомбардовали Либију морати кад тад да сиђу на земљу...
А и ови су то знали, уствари није потребно много памаети да би се закључило тако нешто, зар не?

Ako... pa neka finasiraju ovakve nakaze i dalje kod nas... A njima prekjuce London, juce Svedska, danas Pariz.. sutra mnogo gore...

749C3F5A-C124-4259-8485-33ED779B0F79_mw800_s.jpg

Zabole me ona stvar za sve Engleze i Francuze... i bilo koga... samo kažem da oni koji se stide svoje države, i koji ne bi ni imali nezavisnu državu da nije bilo referenduma u Crnoj Gori, odnosno oni koji su dobili svoju državu ne kao želju većinskog naroda, čak ni većine građana, za nezavisnošću, već kao posledicu referenduma u susednoj državi, već bi živeli (da su se oni pitali) u SRJ ili SCG, podržavaju svoje najveće neprijatelje... talibane... :rida:

- - - - - - - - - -

Srbiju najviše razje6avaju, kako veliš "razhebavaju", oni što najviše Srbuju... i što se stide Srbije, što plaču za Jugoslavijom... i podržavaju obrezane talibančine...

ko je tebe na sabajle u nedelju iznervirao da mi je znati.......ja te pitam pošto pominješ talibane koja je povezanost istih sa ovim događajima u engleskoj i francskoj pošto je to tema....ajde lepo umij se,popij kaficu,razmisli i napiši......i gde nađe vezu sa ovim napadima na nato vojnike sa scg i srj.......

Evo ti tema od nacina rehebavanja Srbije

Prodaja telekoma

Ne zanima me. Ja sam incognito. Ne poštujem i ne sledim nijednog čoveka... niti bilo koji jad koji konzumira meso, melko, jaja, kao i industrijsku hranu sa kodom HACCP, jer mi se može tako. Žuborim na GMO hranu... na meso, mleko i jaja... kao i na svu industrijsku hranu sa kodom HACCP, jer mi se može tako. Kome smeta, neka me slobodno tuži Gradskoj čistoći. Dok prijava stigne do policije i sudstva, teških diletanata, koji običnog građanina ne mogu locirati i naći oko tri nedelje, pojeo vuk magarca. Ha ha ha. Zabole me i za novac, za sve kupoprodaje, i za sve ostalo...

- - - - - - - - - -

ko je tebe na sabajle u nedelju iznervirao da mi je znati.......ja te pitam pošto pominješ talibane koja je povezanost istih sa ovim događajima u engleskoj i francskoj pošto je to tema....ajde lepo umij se,popij kaficu,razmisli i napiši......i gde nađe vezu sa ovim napadima na nato vojnike sa scg i srj.......

Izazvao me je HAARP... Teško svakome kome je u redu, i normalno, da u januaru bude 26°C, a krajem maja 10°C. Pogledajte na Google Earth, i bacite pogled na temperature po Evropi i Severnoj Africi. Ako vam je normalno da u Alžiru krajem maja bude 12°C, onda ste zreli za eutanaziju. Ako je za vas HAARP viša sila - onda vam više nema spasa. Onda ste teški robovi sistema koji se raspada i konji nad konjima. I, da, ne razumem se u turske izraze tipa "sabajle", i ne stidim se svog maternjeg jezika, kao neki ovde. :rida:

globalna agresivna lazna kampanja da se na konto terorizma kupi jos legitimiteta za iebanje naroda od strane vlada

Andreas Brejvik, Norvežanin koji je pre 2 godine izveo bombaški napad na institucije Norveške vlade, i ubio 80 ljudi, upozorio je na islamizaciju Evrope, davanje azila i naseljavanja muslimana i Arapa. Kako je i sam Brejvik rekao, još devedesetih godina Amerika je ispanirala da u Evropi naseli što više muslimana, da bi u skorijoj budućnosti bilo stvoreno veliko žariste od koga bi upravo Amerika imala najveći profit u svojoj istoriji, a to se izgleda sada ostvaruje...

Црнци нису глупи, али чак и ако би били глупи, засто би то био проблем за нас Србе????
Засто бисмо ми њих мрзели, а волели Германе, који су доказани непријатељи Срба.
Када бирам измедју будале и злотвора, увек цу пре мрзети злотвора.
Ако тако не поступате, онда сте ви БУДАЛЕ.

Utah, pardon Suhada, ti li si? :D

Prdoljub, pardon, Suljo, ti li si? :rida:

- - - - - - - - - -

Црнци нису глупи, али чак и ако би били глупи, засто би то био проблем за нас Србе????
Засто бисмо ми њих мрзели, а волели Германе, који су доказани непријатељи Срба.
Када бирам измедју будале и злотвора, увек цу пре мрзети злотвора.
Ако тако не поступате, онда сте ви БУДАЛЕ.

Ti, ako već hoćeš da srbuješ, prvo nauči da pišeš na srpskom jeziku, pa onda prestani da zloupotrebljavaš ćirilicu, da ti se ne bi desilo da rečenicu - "How do you know?" - napišeš kao - "Хоњ до уоу кноњ?" :rida: Dno dna. :thumbdown:

ja sam nepristrasan objektivan neprikosnoven eminentan veli srpski um vizionar vodjen viteskim kodeksom cojstva i pravde
pod uticajem jedne forumske starlete

- - - - - - - - - -

kakvi talibani kakva koreja ne vidis ti zemljace siru sliku

Budi šta god hoćeš, ali govori u svoje ime.

Kakva Amerika, kakve forumske starlete, ne vidiš ti ni kockice mozaika. Verovatno nismo mni zemljaci.

Back