МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
Breaking: French soldier stabbed in the neck in Paris
Ово.... као нека зараза.
Ово.... као нека зараза.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muškarac naoružan testerom, napao je danas vojnika koji je patrolirao u trgovinskog četvrti Pariza i posekao ga po vratu, saopštila je policija.
Predsednik Francuske Fransoa Oland, rekao je, tokom posete Etiopiji, da u ovom trenutku nema naznaka da je napad povezan sa surovim ubistvom britanskog vojnika, ove nedelje u Londonu.
Oland je rekao i da, ipak, treba preispitati sve okolnosti koje su dovele do incidenta u pariskom kvartu La defens, koji je vikendom pun kupaca. Napadač je uspeo da pobegne s lica mesta, preneo je AFP.
Ranjeni vojnik bio je u uniformi, naoružan, i patrolirao je kroz grad, u okviru antiterorističke redovne provere. Prema saopštenju policije, vojnik će preživeti napad.
http://www.tanjug.rs/novosti/88127/vojnik-napadnut-testerom-tokom-patrole-u-parizu.htm
Zabole me ona stvar za sve Engleze i Francuze... i bilo koga... samo kažem da oni koji se stide svoje države, i koji ne bi ni imali nezavisnu državu da nije bilo referenduma u Crnoj Gori, odnosno oni koji su dobili svoju državu ne kao želju većinskog naroda, čak ni većine građana, za nezavisnošću, već kao posledicu referenduma u susednoj državi, već bi živeli (da su se oni pitali) u SRJ ili SCG, podržavaju svoje najveće neprijatelje... talibane...
- - - - - - - - - -
Srbiju najviše razje6avaju, kako veliš "razhebavaju", oni što najviše Srbuju... i što se stide Srbije, što plaču za Jugoslavijom... i podržavaju obrezane talibančine...
ko je tebe na sabajle u nedelju iznervirao da mi je znati.......ja te pitam pošto pominješ talibane koja je povezanost istih sa ovim događajima u engleskoj i francskoj pošto je to tema....ajde lepo umij se,popij kaficu,razmisli i napiši......i gde nađe vezu sa ovim napadima na nato vojnike sa scg i srj.......
globalna agresivna lazna kampanja da se na konto terorizma kupi jos legitimiteta za iebanje naroda od strane vlada
ne lupaj
da sam se ja pitao srbija bi bila deo ujedinjenih srpskih zemalja sa jedinstvenim drustvenim urjednjenjem
ti si pod uticajem americke kampanje ispiranja mozga ako osudjujes imaginarne neprijatelje sveta talibane
Ti si pod uticajem severnokorejske kampanje ako su ti prijatelji svi oni koji su neprijatelji Amerike.
Utah, pardon Suhada, ti li si?![]()
Црнци нису глупи, али чак и ако би били глупи, засто би то био проблем за нас Србе????
Засто бисмо ми њих мрзели, а волели Германе, који су доказани непријатељи Срба.
Када бирам измедју будале и злотвора, увек цу пре мрзети злотвора.
Ако тако не поступате, онда сте ви БУДАЛЕ.
ja sam nepristrasan objektivan neprikosnoven eminentan veli srpski um vizionar vodjen viteskim kodeksom cojstva i pravde
pod uticajem jedne forumske starlete
- - - - - - - - - -
kakvi talibani kakva koreja ne vidis ti zemljace siru sliku