Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pa ljubav je bila vezana za odredjene osobine, kad te osobine nestanu - ode i ljubav. To bi bio odnos negovatelj-pacijent, ne znam bas koliko joj je isplativo da radi na palijativnoj nezi ceo zivot bez novcane nadoknade.
Podseti me sad na ovaj slučaj gde se žena razvela od muža nakon saobraćajne nesreće koja ga je ostavila mentalno hendikepiranim, usvojila ga i preudala se i sad svo troje žive u nekoj nakaznoj zajednici, još je obasipaju hvalospevima u komentarima... još jedan dokaz koliko su ljudi danas sebičniji i koliko neozbiljno doživljavaju veze i brak.
pa ljubav je bila vezana za odredjene osobine, kad te osobine nestanu - ode i ljubav. To bi bio odnos negovatelj-pacijent, ne znam bas koliko joj je isplativo da radi na palijativnoj nezi ceo zivot bez novcane nadoknade.
Eugenika brate I kraj samo sto moderna eugenika znaci eliminaciju nepodobnih Gena u start
Zamisli koje to mogucnosti pruza u odabira partnera da ne bih uopce dolazilo do napustanja bolesnih
Eugenika brate I kraj samo sto moderna eugenika znaci eliminaciju nepodobnih Gena u start
Zamisli koje to mogucnosti pruza u odabira partnera da ne bih uopce dolazilo do napustanja bolesnih
naslov i tema me digresiono podsecaju kada neko sa kolima spici nekog ko tabana i kada se zacuje tresak onda neki dotrce... i kazu se filzofski za slicnu situaciju.....I neki su dotrcali.
pa pitam kao u temi de ce biti ljubav za zagazenog, ili de je bila opreznost onoga sto je zajahao 3 litra masinu pa gazio?