Izbeljivanje kože

Vanja145

Zainteresovan član
Poruka
459
Postoje li neke kreme koje provereno izbeljuju kožu , meni su ruke tamne a ostatak tela jednak ten jedino se ruke razlikuju , mislila sam da ce izbledeti od leta, što i jesu ,ali ne dovoljno meni si ruke baš tamne jer najčešće leti su mi ruke otkrivene a uglavnom nisam nosila kremu za sunčanje

Postoje li neke kreme koje provereno izbeljuju kožu , meni su ruke tamne a ostatak tela jednak ten jedino se ruke razlikuju , mislila sam da ce izbledeti od leta, što i jesu ,ali ne dovoljno meni si ruke baš tamne jer najčešće leti su mi ruke otkrivene a uglavnom nisam nosila kremu za sunčanje
Pigmentacija koze ti je takva.Nema tu nista lose.Ova jesen je bila topla i verovatno si duze nosila majicu kratkih rukava,a sunce deluje na kozu isto kao i leti.

to je nesto majkl dzekson pokusavao, ali je on imao para
To vestacko izbeljivanje koze uopste nije dobro.Ne treba dirati prirodu,neka radi svoje.Sto je pigmentacija bolja imuni sistem je bolji.

Majk Dzekson je bio bolestan, imao je neku bolest kože
Nije to radio iz nekog hira
to je diskutabilno
on je to tcvrdio dok su drugi tvrdili da pokusava da psotane belac..ko ce ga znati

To vestacko izbeljivanje koze uopste nije dobro.Ne treba dirati prirodu,neka radi svoje.
ili photoshop D:
drugaricin tata je imao problem da dobije vizu za nemacku jer su mislili da je rom posto ima tamniju put i onda je morao u photoshopu da se izbeljuje :rotf:

to je diskutabilno
on je to tcvrdio dok su drugi tvrdili da pokusava da psotane belac..ko ce ga znati
Donekle i jeste uspeo,ali on je i prirodno bio bledji crnac.Sto mu je to trebalo ne znam svasta su pisali o tom njegovom izbeljivanji.Bilo je kao cisti hir do nekek nepoznate bolesti koze.Nisam mogao da verujem nicemu,a nisam mogao da saznam pravu istinu.

to je diskutabilno

ili photoshop D:
drugaricin tata je imaio problem da dobije vizu za nemacku jer su mislili da je rom posto ima tamniju put i onda je morao u photoshopu da se izbeljuje :rotf:
Pa dobro,ne postoje dzabe takvi programi.

Ja volim bledji ten ,ne volim tamnu kozu

Pa trebalo bi da valjda postoji neka krema

Kako da ne gledam ruke su mi otkrivene uvek
Jedno je sta mi volimo i zelimo,a drugo je priroda.Dok sam bio mladji i pre povrede kicme,bio sam tamnput,ali po celom telu.Posle povrede i duzeg vremena ne kretanja po polju,postao sam beo ko sir,ali ti to ne bih preporucio,jer bi morala da pijes vestacki vitamin D,a ovako ga dobijas Suncem preko koze,sto je veoma zdravo.

Ja volim bledji ten ,ne volim tamnu kozu

Pa trebalo bi da valjda postoji neka krema

Kako da ne gledam ruke su mi otkrivene uvek
Ne, ne postoji, ranije se koza izbeljivala otrovima ( arsen, ziva), ljudi su i umirali od tih otrova, najpoznatiji je primer
engleske kraljice Elizabete ( prve) za koju se danas smatra da se i otrovala preko koze i od toga i umrla.

Pokusaj ( to nije otrov, a i ne kosta neke silne pare) sa limunovom kiselinom da mazes ruke, bice neki ton svetlije.
M.Dzekson se nije mazao kremama nego mu je uspricavan otrov, a razlog je da je sebe mrzeo jer je crn.
To su radile i rade i obe njegove sestre koje su jos zive.

Pitaj u apotekama ali budi spremna da ti pokušaju prodati fejk kremu.
Valjda si zbog toga prvo pitala ovde. Nažalost, stvarno nemam pojma.
Lično sam svetlo braon :lol:
Ma nema , ne postoje kreme za izbeljivanje koze ili ako nesto niude to je jednostavno prevara.

Ne, ne postoji, ranije se koza izbeljivala otrovima ( arsen, ziva), ljudi su i umirali od tih otrova, najpoznatiji je primer
engleske kraljice Elizabete ( prve) za koju se danas smatra da se i otrovala preko koze i od toga i umrla.

Pokusaj ( to nije otrov, a i ne kosta neke silne pare) sa limunovom kiselinom da mazes ruke, bice neki ton svetlije.
M.Dzekson se nije mazao kremama nego mu je uspricavan otrov, a razlog je da je sebe mrzeo jer je crn.
To su radile i rade i obe njegove sestre koje su jos zive.

Ma nema , ne postoje kreme za izbeljivanje koze ili ako nesto niude to je jednostavno prevara.
Majkl Dzekson imao bolest zvanu vitiligo i to je dokazano i njegovom autopsijom.
A painkillere je pio zato sto je 80tih prilikom snimanja Pepsi reklame imao peh da mu se zapalio skalp i deo kose pa je trpeo strasne bolove.

Back