Izbegavati prazan hod

kaako bre nepismeni jel ti znash koliko je dechku trebalo to da napishe i on je lepo rekaoali vi nerazumete a to ko je ne pismene ili pis men nemozete vi d akazete bre jel znash ti da iti pogreshish milion puta pa niko ne komentarishe a ovamo s euvatite za par zareza i tachki koje nedostaju pa shta mislim da to nije problem mozda decko zuri ili je u zurbi inache bi stavio kao ja sada.
:lol::lol:e odlichno ti je ovo:lol::-D:-D:-D

Pa pa paranoja...:lol:
Gde god da se okrenem, delovi mog ispita su mi pred ochima...
Prazan hod kazesh...pa dobro onako inzenjerski gledano...povecavash "proizvodnost", ali jbq, povecavash i habanje "alata"...Sve ima svoje dobre i loshe strane...:lol:

kaako bre nepismeni jel ti znash koliko je dechku trebalo to da napishe i on je lepo rekaoali vi nerazumete a to ko je ne pismene ili pis men nemozete vi d akazete bre jel znash ti da iti pogreshish milion puta pa niko ne komentarishe a ovamo s euvatite za par zareza i tachki koje nedostaju pa shta mislim da to nije problem mozda decko zuri ili je u zurbi inache bi stavio kao ja sada.

Xixixixi, e da znas da mi je lakse da ovakav tekst citam bez zareza, nekako sam odredim dinamiku citanja, nego, onakav kad, me secka yebes, ga ko da me neko cima za rukav dok, citam :lol::lol::lol::lol:

I jedan savet starog lisca, (a to sam ja) razvedene su najbolje. Ja se muvam sa jednom par dana i taman sam pomislio da nece biti nista... ali zato sutraaaaaaaaaaaaaaa.:D
Mogu i devojke, da napisu koje one momke izbegavaju, koliko uspesno to izvode, da li se prevare u izboru...
Dakle?
znam se(be) pa se i ne varam.
nego, hoces li ti svaki put kad nenadano smuvas neku da otvoris ovako dubokoumnu temu? :D

Back