Izbegavanje...

E, ovo nije tacno! Moj decko je izuzetno lijep ali uopste nije narcisoidna osoba, jer da je takav ne bi me privukao :thumbdown:

pa ne kazem da nema izuzetaka....ne znaci ni da je svaka manje lepa zena po defaultu ljubamorna i zloca..... 90% lepih muskaraca koje sam ja upoznala su bili nevidjeni narcisi.

Poslednja izmena:
muskarce droljke
33e349h.jpg
i zene sponzoruse :manikir:

Аха... нисам био сигуран да ли мислиш на те или на оне што су дрољави у смислу прљави, лоше обучени исцепани итд... :)

А чекај... мушке курвe постоје? Јел' то исто као спонзоруша мушког рода (да не кажем Мушка спонзоруша да се човек не увреди :D ) или има другачији профил?

pa ne, ne sponzorusa...nego bas ono kurvetina,samo muskog roda...nabacuje se svakoj zeni,ima devojku kuci a pri tom kad izadje sam konstantno trazi i nalazi svalerke,nekad cak i ne bira sa kim ce,laze,maze,vara,samog sebe tesi nekim truleks pricama...sve u svemu ono dno dna od coveka, krpa za brisanje poda i to sve...jel sad jasnije? :)

Прилично јасније :) Пошто ја желим бити спонзоруша мушког рода па ако је то баш толико лоше реко' да одустанем док сам млад :lol:

Back