gost 197611
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
Kako se izbacuje sekret iz pluca? nekim cajevima....?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...tečnost u količini 2,5lit do 3(predpostavljam da si mlad i zdrav...I visok...kačio si slike, samo facu nisi!!!)...Nema boljeg ekspektoransa...
...tečnost u količini 2,5lit do 3(predpostavljam da si mlad i zdrav...I visok...kačio si slike, samo facu nisi!!!)...Nema boljeg ekspektoransa...
Bilo koja tecnost?
A sta ako neko nije mlad..i visok..i nije kacio slike?![]()
juce sam otisao da vozim skejt i kad sam seo da se odmorim poceo sam da kasljem i poceo je da mi curi nos, kad sam se iskasljo i istreso nos oseco sam se puno lakse i evo danas ne osecam ono strujanje u plucima i kasljem dosta manje. Danas cu opet da odem da vozim skejt ... taj sekret mi se nije pojavio od cigara posto ni ne pusim a i ne pijem.
...pa, malo manje tečnosti!![]()
...obična voda jeftinija...![]()
...marinac ja vec mesec ipo pijem fluimucil od 600mg svaki dan posle laserske operacije oka zbog krmelji koja me grebe valjda da je razbije...reko mi dr - mora ....a i aciklovir sam pila skoro mesec dana....mozda covek hoce da me ubije![]()