Dragi svi, onima koji su podrzali moj mail upucen gospodinu Terzinu, hvala na podrsci!
Mnogo vam se izvinjavam sto ovoliko kasnim sa javljanjem, ali mogu da potvrdim da su razlozi bili opravdani!
Sto se tice odgovora gospodina Terzina, da ja sam ga dobila! Pretpostavljam zato sto je subject maila bio "Gospodine Terzin, znam da brisete sve mailove - stizu nam automatske poruke! Zar cete i ovaj? Zasto?"!
Evo ga i odgovor:
"Moram da priznam da mi je Vaša poruka pomalo nejasna.Obzirom na to da sam pokušao da uradim mnoge stvari u ovom gradu koje niko pre mene nije(pomoć privatnim azilima u hrani I vetrinarskoj nezi,dovođenje u red vetrinarske stanice Beograd I poboljšavanje rada iste,izgradnja azila I početka izgradnje još dva ove godine,podnešenje prijava protiv ne savesnih vlasnika za napuštanje životinja(preko sedamdeset prijava),edukacije po školama I mnoge druge aktivnosti),malo mi je teško da prihvatim vašu konstataciju.Možda I malo staromodno,smatram da mejl nije pravi način komunikacije pa Vam stoga predlažem da se sretnemo u toku sledeće nedelje I da oči u oči raspravimo o tome šta Vi smatrate da je pogrešno u mom radu.
Srdačno,
REPUBLIKA SRBIJA
GRAD BEOGRAD
GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
SEKRETARIJAT ZA KOMUNALNE I STAMBENE POSLOVE
Dr Vladimir Terzin
Pomoćnik sekretara
Golsvordijeva 35
11000 Beograd, Srbija
tel: +381/0/11/3083816
mob: +381/0/63/693953
vladimir.terzin@beograd.gov.rs"
Od tada sam se naslusala svacega! Sve sto sam pomislila da bi znacilo da mu kazem, cula sam od ljudi da je on sa tim upoznat jos bolje od mene, ali da, kao sto se i vidi, po tom pitanju nista ne preduzima!
Spremam se da mu to sve srocim u novom mailu, ali mislim da necu sebe deranzirati na taj nacin da idem na sastanak sa nekim ko se pravi da ne zna stvari o kojima ocigledno bruji ceo grad!
Nadam se da ce jednoga dana na takvom mestu biti neko kome je stalo do zivotinja, kao i da ce toga dana biti bar neka prezivela kojoj ce moci da se pomogne!
Uplasena i obeshrabrena,
saljem vam svima veliki i srdacan pozdrav!
Jelena MP