Izbacena NO sa 10 stenaca....na uskrs

Poslusala sam Vas apel i (sa malim zakasnjenjem) pisala g-dinu Terzinu, pa Vam prilazem tekst mail-a:

Gospodine Terzin,

Obzirom da je ljubiteljima zivotinja koji su (ali samo na pocetku) u vama videli veliku nadu ovoga grada, kada se radi o dobrobiti zivotinja, odavno vec poznato da mail-ove koje dobijate od nas, samo obrisete, bez citanja, malo je destimulisuce da Vam se uopste i obracamo!
Ako ste se, bar na sekund zapitali, kako znamo da ih samo "delete", evo ga i odgovor na to pitanja:

Your message

To: Vladimir Terzin
Cc:
Subject: Uzas na Uskrs!! Molim Vas za pomoc!
Sent: Wed, 7 Apr 2010 13:41:39 +0200

was deleted without being read on Tue, 20 Apr 2010 11:30:29 +0200

Tuzno, jadno, neprofesionalno i postoji jos citav arsenal reci koje bih upotrebila da taj postupak opisem, ali mi domace vaspitanje ne dozvoljava!

A zasto Vam onda uopste pisem?
Zato sto ste se prihvatili funkcije koja Vas obavezuje da se bavite dobrobiti zivotinja!
Zato sto za to (sve i da mrzite zivotinje) primate platu! A mi nismo ni neupuceni, ni neuki, ni glupi da ne znamo da Vas placaju od para koje od nas za to uzimaju! Porez od nasih plata ide u budzet, iz budzeta se odvaja za Vasu platu!
Ovo Vas informisem za slucaj da Vi niste svesni da Vas MI PLACAMO, pa se mozda zato tako bahato odnosite prema nama!
Brisete mail-ove, ne odgovarate na pozive, govorite neistinu o svom delovanju kada se pojavite u TV emisijama, neistinu govorite narocito kada pricate sta radite sa zivotinjama, a poslednji arsenal poluistina i neistina ste izrucili u emisiji "U centru" - Studio B, utorak 20. april u 20h!

Kako se ne stidite svega toga sto ste tamo izneli, to samo Vi mozete da znate, ali hajde da na trenutak bar pomislimo da ste govorili istinu!
To onda znaci sledece:
1) Stalo Vam je do zivotinja
2) Hocete da pomognete u delovanju za njihovu dobrobit
3) Spremni ste da saradjujete sa gradjanima
4) Ne podrzavate zlocin prema zivotinjama i svesni ste da cak, kako ste rekli, ne smeju ni da se farbaju, a kamoli da im se ucini nesto strasnije!
5) Ohrabrujete gradjane da ucestvuju u prijavljivanju zlocina nad zivotinjama!

E pa evo Vam onda slucaj kojim mozete da se pozabavite:

iness
Početnik

Učlanjen: 21.05.2005.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 5
Re: Izbacena NO sa 10 stenaca....na uskrs

--------------------------------------------------------------------------------

Napisala sam pismo ****, nadam se da ce biti neke pomoci od njih.

Ja bih zamolila sve koji su pratili ovu temu da posalju email na: vladimir.terzin@beograd.gov.rs sa zahtevom da se pocinilac ovog gnusnog dela kazni. Pocinilac je poznat. Moje usamljeno pismo verovatno nece imati nikakav uticaj.

Izbaciti 10 malih stenaca sa majkom pored auto puta, svestan da ih ceka sigurna smrt je tezak zlocin!! Moguce je i da je izazvao i saobracajne udese nesrecnih vozaca koji su pokusavali daizbegnu pse.

Sedmoro dece koja su im svakodnevno poklanjala puno ljubavi i brige, su potpuno ocajna i ogorcena. Molim Vas pokazimo im da se tako ne postupa sa zivotinjama i svako ko tako cini mora biti kaznjen. Ne dozvolimo da potpuno izgube veru u pravdu u ovom nasem drustvu!

Ako neko ima slike pregazenih kuca neka obavezno posalje savetniku gradonačelnika Beograda za veterinu na gore navedeni email, jer ih ja nisam uspela pronaci a cula sam da postoje na netu.

Takodje molimo sve koji su u mogucnosti da udome ovih preostalih 5 napacenih malih stenaca da se pod hitno jave na 0641730007, Ivana.

Evo ga i lilnk na tu temu na Krstarici: http://forum.krstarica.com/threads/365622&page=2
Na tom linku cete upravo naci i onu informaciju o tome kako brisete nase mailove, a i dodatne informacije vezane za slucaj zenke vucjaka ostavljene sa 10 stenaca, da svi zajedno skapaju!

Eto, sada imate priliku da nas uverite da je nase misljenje o Vama bilo pogresno, pa da Vam se lepo izvinimo!

Pa srecan Vam rad!
Cekamo rezultate!

Postovani svi sa TV stanice "Studio B", u ime svih nas koji se trudimo da pomognemo nezbrinutim zivotinjama sirom Srbije i svih nas koje je strasno pogodila nesreca koja je zadesila Milu, hvala Vam na odlilcnoj emisiji koju ste nam priustili u utorak, 20. aprila!
Gospodine Djokovicu, bili ste odlicno informisani, postavljali odlicna pitanja, fenomenalno je sto ste u goste pozvali gospodina Paskaljevica, a hvala Vam i sto ste pozvali gospodina Terzina, pa da nam razbijete sve iluzije o tome kakav je i sta preduzima!

--

Odlično!

Molim te postavi ovo na fb i na druge forume o životinjama, pa čak, bi mogla i medijima da pošalješ....

On je čovek bio da se slika sa Milom, a dva boxa od nje je ležala Alba, ranjena ptičarka, koja je mesec dana pre toga pobegla iz Rakovice i za koju su lagali da je dobro. Kad je dospela na vet fak. aminovao je njenju eutanziju, i ako su joj dve noge u funkciji, a došao je da se slika sa Milom koja muečena nema ni jednu, ali je zato medijski popraćena.
http://forum.krstarica.com/threads/369003

Inače preksinoć je Mili došao Đilas u posetu, iznenada i bez kamera, a ne kao ovi pozeri. Šta bi više trebalo reći nego da mu je portparol član fb grupe "svinjokolj!...zaista reprezentativno...

Za ono delete.... da li ste zakačili opciju potvrdjivanja pošte od strane primaoca....ako primaoc pritisne cancel...on odbija da sistem pošalje povratnu poruku....i vama se vraća da je mail...odbijen ili obrisan
To ne mora da znači da ga nije pročitao......

Ja sam poslao običan mail na tu adresu i nisam imao takvih problema....

Nije mi jasno zasto bi pritiskao Cancel, kad je sigurno do sada naucio da ljudi tako pomisljaju da im mail nije procitan i ponovo salju svoja pisma. Ja sam moje slala vise puta i svaki put je bilo obrisano bez citanja. :(
Ako se posalje obicno pismo ne moze se znati da li je procitano, izuzev da Vam se odgovori.

Da li je g.Terzin nekome ipak odgovorio?

zadnja informacija koju imam je da mojoj poznanici, koja je zelela da udomi mamu vucjaka, to nisu dozvolili jer bi se u tom slucaju vucjak vratio u sredinu koja je za njega opasna, blizu baksuznog komsiluka. Sta se dalje dogodilo ne znam :(

a preziveli stenci su udomljeni, mislim da nije ni jedno preostalo, a ako se neko interesuje za usvajanje neka to proveri na telefone koji su navedeni na pocetku ove teme.

One pregazene jadnicke nikad necu zaboraviti, posebno onog najsvetlijeg medvedica koji me je tako tuzno pogledao kada smo se oprastali kao da je znao sta ga ceka, nisam ni slutila da ce tog dana biti pregazen :(

Poslednja izmena:
Dragi svi, onima koji su podrzali moj mail upucen gospodinu Terzinu, hvala na podrsci!
Mnogo vam se izvinjavam sto ovoliko kasnim sa javljanjem, ali mogu da potvrdim da su razlozi bili opravdani!
Sto se tice odgovora gospodina Terzina, da ja sam ga dobila! Pretpostavljam zato sto je subject maila bio "Gospodine Terzin, znam da brisete sve mailove - stizu nam automatske poruke! Zar cete i ovaj? Zasto?"!
Evo ga i odgovor:

"Moram da priznam da mi je Vaša poruka pomalo nejasna.Obzirom na to da sam pokušao da uradim mnoge stvari u ovom gradu koje niko pre mene nije(pomoć privatnim azilima u hrani I vetrinarskoj nezi,dovođenje u red vetrinarske stanice Beograd I poboljšavanje rada iste,izgradnja azila I početka izgradnje još dva ove godine,podnešenje prijava protiv ne savesnih vlasnika za napuštanje životinja(preko sedamdeset prijava),edukacije po školama I mnoge druge aktivnosti),malo mi je teško da prihvatim vašu konstataciju.Možda I malo staromodno,smatram da mejl nije pravi način komunikacije pa Vam stoga predlažem da se sretnemo u toku sledeće nedelje I da oči u oči raspravimo o tome šta Vi smatrate da je pogrešno u mom radu.
Srdačno,

REPUBLIKA SRBIJA
GRAD BEOGRAD
GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
SEKRETARIJAT ZA KOMUNALNE I STAMBENE POSLOVE

Dr Vladimir Terzin
Pomoćnik sekretara

Golsvordijeva 35
11000 Beograd, Srbija
tel: +381/0/11/3083816
mob: +381/0/63/693953
vladimir.terzin@beograd.gov.rs"

Od tada sam se naslusala svacega! Sve sto sam pomislila da bi znacilo da mu kazem, cula sam od ljudi da je on sa tim upoznat jos bolje od mene, ali da, kao sto se i vidi, po tom pitanju nista ne preduzima!

Spremam se da mu to sve srocim u novom mailu, ali mislim da necu sebe deranzirati na taj nacin da idem na sastanak sa nekim ko se pravi da ne zna stvari o kojima ocigledno bruji ceo grad!

Nadam se da ce jednoga dana na takvom mestu biti neko kome je stalo do zivotinja, kao i da ce toga dana biti bar neka prezivela kojoj ce moci da se pomogne!

Uplasena i obeshrabrena,
saljem vam svima veliki i srdacan pozdrav!
Jelena MP

Back