izazov

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
postavljate li ih sebi?
ne pricamo o zivotnim planovima, samo o izazovima sa kojima pomerate neke svoje granice
moj za avgust je preplivanih 100km
i za neki avgust vikend prepesacenih 100km

a koji su vasi?

Не тог типа као што си навела али да - постављам.

Обично су то комбинације склопљене од низа задатака и задужења повезане са бројним непријатностима и неудобностима.

Обично после мислим да нисам нормална.

ovde sve plivači jebbote :eek:
jase uglavnom ne bavim plivanjem i sad se stidim zbog toga (mada ni neam de ako ćemo iskreno), nekako mi rađe da se zatopim u brzak reke Nišave i kuliram jedno pola sata dok me isti gore navedeni masira u slabinskom delu

ovde sve plivači jebbote :eek:
jase uglavnom ne bavim plivanjem i sad se stidim zbog toga (mada ni neam de ako ćemo iskreno), nekako mi rađe da se zatopim u brzak reke Nišave i kuliram jedno pola sata dok me isti gore navedeni masira u slabinskom delu

Ja i nisam,bojim se duboke vode.:prstic:Ovaj bazen je relativno plitak..:zkez:

Ne smem da idem u tom pravcu jer sam kombinacija fataliste i mazohiste...od trcanja za maraton mi se sve promenilo. Krenem od malog cilja koji prebrzo i bezrazlozno napumpam i kada vidim da je potpuno sulud zbog mazohistickog dela ne odustajem i na kraju moje telo toliko pretrpi a um se namuci dok se osecam kao ispumpan balon pitajuci se a sta je meni sve ovo trebalo:(.
Nadam se da sam ispekla zanat i da ce me sport u zivotu videti rekreativno poput neke bakute...ciljevi nisu za ovakve kao sto sam ja...shvatim ih kao domaci zadatak u drugom osnovne...kada zelis da budes ucin miljenik i najbolji djak

postavljate li ih sebi?
ne pricamo o zivotnim planovima, samo o izazovima sa kojima pomerate neke svoje granice

a koji su vasi?

Bilo je nekad. Sada se prepustim i vozim. Pa dokle stignem. Pre tri dana zalutao i zavrsio na Strazevici. Danas planirao do Ade a stigao do Umke:kez:

Poslednja izmena:
Uf , bio sam ludak dok sam bio mladji . Jedan od prvih izazova mi je bio da podignem više tegova od svoje težine .
Uspio sam to po prvi puta u osmom osnovne a trenirao sam svakodnevno tri godine da to postignem .
Ja sam inače bio specijalista za sklekove .Napravio sam ih u životu vjerovatno milione .
Jednom kad sam već imao 37 godina povede se rasprava medju nabildovanim momcima o Ginisovim rekordima .
Nametnem kao temu sklekove i okladim se da ću pred njima oboriti ginisov rekord od 72 skleka u minuti koji je inače držao
jedan Novosadjanin . Napravim 80 i razvije se polemika da li su bili pravilni ili ne . Polovina je tvrdila jedno a polovina drugo
ali to je sada nebitno . Sada nemam više tih takmičenja sa samim sobom jer su pristigle godine i nema više šanse
da nadmaši nekadašnje rezultate a bilo ih je nekoliko koji su bili vanserijski .

postavljate li ih sebi?

a koji su vasi?

Svi su moji izazovi poodavno izazvani !
Neki su propali, a neki se nisu ostvarili..
Nerešeno....

jebbote sve ste neki bivši ili trenutni maratonci sportisti avanturisti samo sam ja izgleda običan i pros i bezidejan i bezanbicijozan :confused:

- - - - - - - - - -

jeli a jel se spustate snoubordom sa alpa niz snežne dine il tako nešto ? misim ti ekstremni sportovi, padobrani i to ?

postavljate li ih sebi?

a koji su vasi?

Pa i ne u tom smislu, fizički izazovi mi nešto nisu zanimljivi.. I uopšte, koncept izazova mi ima prizvuk adrenalinske buke ni oko čega, tako da to definitivno nije u mom maniru. Više mi leži pomeranje granica koje se tiču nekih životnih, suštastvenijih stvari..

jebbote sve ste neki bivši ili trenutni maratonci sportisti avanturisti samo sam ja izgleda običan i pros i bezidejan i bezanbicijozan :confused:

- - - - - - - - - -

jeli a jel se spustate snoubordom sa alpa niz snežne dine il tako nešto ? misim ti ekstremni sportovi, padobrani i to ?

Freya rece da je istrcala maraton ili sam barem ja tako shvatio. Veruj mi malo je sportova ekstremnije od toga. Ovo sto nazivaju ekstremnim sportovima je samo obicna ludost, ljudi navuceni na adrenalin.

Ustvari kada malo bolje razmislim svaki vrhunski sport je ekstreman. Svi oni svoje telo dovedu do granice a uz pomoc hemije i preko te granice.

Poslednja izmena:
obrisali mi tamo pa da pitam ovde:
dive...plivaš sa perajima ili brez?

nisu bre obrisali, plivam sa.. tako je vece opterecenje za noge

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ja ne volim ni da se sankam
kad padne sneg ja u hibernaciju..ziva tada nisam

Freya rece da je istrcala maraton ili sam barem ja tako shvatio. Veruj mi malo je sportova ekstremnije od toga. Ovo sto nazivaju ekstremnim sportovima je samo obicna ludost, ljudi navuceni na adrenalin.

znam, imam jednog kolegu koji redovno učestvuje po maratonima širom Evrope i opisao mi je...i pripreme i sam maraton i ishranu sve što ide uz to
i ja mu se divim

Back