Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde sve plivači jebbote
jase uglavnom ne bavim plivanjem i sad se stidim zbog toga (mada ni neam de ako ćemo iskreno), nekako mi rađe da se zatopim u brzak reke Nišave i kuliram jedno pola sata dok me isti gore navedeni masira u slabinskom delu
postavljate li ih sebi?
ne pricamo o zivotnim planovima, samo o izazovima sa kojima pomerate neke svoje granice
moj za avgust je preplivanih 100km
i za neki avgust vikend prepesacenih 100km
a koji su vasi?
postavljate li ih sebi?
ne pricamo o zivotnim planovima, samo o izazovima sa kojima pomerate neke svoje granice
a koji su vasi?
postavljate li ih sebi?
a koji su vasi?
jebbote sve ste neki bivši ili trenutni maratonci sportisti avanturisti samo sam ja izgleda običan i pros i bezidejan i bezanbicijozan
- - - - - - - - - -
jeli a jel se spustate snoubordom sa alpa niz snežne dine il tako nešto ? misim ti ekstremni sportovi, padobrani i to ?
obrisali mi tamo pa da pitam ovde:
dive...plivaš sa perajima ili brez?
jebbote sve ste neki bivši ili trenutni maratonci sportisti avanturisti samo sam ja izgleda običan i pros i bezidejan i bezanbicijozan
- - - - - - - - - -
jeli a jel se spustate snoubordom sa alpa niz snežne dine il tako nešto ? misim ti ekstremni sportovi, padobrani i to ?
Freya rece da je istrcala maraton ili sam barem ja tako shvatio. Veruj mi malo je sportova ekstremnije od toga. Ovo sto nazivaju ekstremnim sportovima je samo obicna ludost, ljudi navuceni na adrenalin.