Izazov

Dosla sam u situaciju da sam sadasnjeg tipa provocirala i provocirala i do sada mi je uspesno odolevao iako su ga izludjivale moje provokacije....U zadnje vreme, sticajem okolnosti, nismo mogli da se vidjamo i ja sam nastavila da ga cackam i pojavio mi se sa nekim idejama koje planiram da mu ispunim a za koje znam da ce ga sludeti jer je vec i u teoriji poceo da gubi glavu i da se muchi...Pitanje je, kako muskarci podnose da ih dovodite go granica izdrzljivosti kad je sexualna zelja upitanju i da li je to pametno za opstanak nekog odnosa?

volim takve zestoke, tigrice

volim takve zestoke, tigrice

mrnjau
3d-cute-tiger-2.gif

;) eh da malo imam tu tvoju prakticnost lakse bi mi bilo...ma ja sam ga cimala u teoriji, znas ovo ono, poza vaka naka....sve nesto palila i zarila uz zezanciju...i poceo je da puca (u agresivnom stilu: rastrgnucu te i tako to...a to mu nije tipicno ponasanje....:roll:) i da izlazi sa nekim idejama koje jos nismo ni dotakli...missim lepo je sto se otvara i sto bi da samnom proba sto-sta ali se oseca i naznaka jake napetosti i agresije....i tako....opet sam zapetljala :rotf:

aaaa tu si tico ;)
sad si se ukakila :lol:

ps. imala sam te situacije. kad vec bulaznis (mastas, prim.prev.) o tome, znaci da zelis to. i da nema frke da probas. a sad, njegova masta je otisla dalje, ali to ne znaci da se tebi to nece svideti. ne znas dok ne probas. i probaj vise, sta cekas. i probaj bez da mu unapred kazes. bice vam lepo

;) eh da malo imam tu tvoju prakticnost lakse bi mi bilo...ma ja sam ga cimala u teoriji, znas ovo ono, poza vaka naka....sve nesto palila i zarila uz zezanciju...i poceo je da puca (u agresivnom stilu: rastrgnucu te i tako to...a to mu nije tipicno ponasanje....:roll:) i da izlazi sa nekim idejama koje jos nismo ni dotakli...missim lepo je sto se otvara i sto bi da samnom proba sto-sta ali se oseca i naznaka jake napetosti i agresije....i tako....opet sam zapetljala :rotf:

E ovaj tvoj ako ne zvizne dobro ce da bude!:D

Back