Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579

Od sinoc imam decka. U vezi sam sa jednim advokatom. Ima 38 godina. Sladak je i celav. Nosi naocare i ba smu lepo stoje. Inace, sav je saldak. Mislim da je on covek mog zivota, posto sam osetila neki vajb od njega. Uh, da ga samo vidite. Smuvali smo se slucajno u njegovom autu, kada me je dovezao do stana. Vozi super djipa. Nijedan decko me nije toliko oborio s nogu. On ima nesto tako dobro kod sebe. Njegovi dodiri, poljupci, sve je nestvarno dobro. Toliko sam se zaljubila u njega da sam umalo pristala da odem kod njega u stan. I to prve veceri. Srecom, setila sam se mojih principa i moje vere, pa sam se suzdrzala. Ipak, necu da jurim i zurim. Upravo sam dozivela jedan debakl sa bivisim verenikom. Uopste ga ne vidjam, pa ne znam da li se seli, ili se iselio. Ovaj decko mi je zavrteo mozak. Bas je po mojoj meri. Mnogo mu lepo stoje odela i kosulje, to me pali, a i naocare.
Da li mislite da je on mozda nesto perverzan? Kako otkrivate ljude da li su perverzni ili ne? Sta mislite sta da radim, ako je perverzan? Da li da raskinem onda?![]()
Poslednja izmena od moderatora: