Izazov pera

Joey Tribbiani Friends GIF

I ne..ne radi se o sasoljenju partnera sa guscjim perom dok je vezan/na za krevet ili radijator vec ...

Ona cerina slika mi dade ideju za temu.

Napisite erotsku pricu u samo jednoj recenici.

Mnogo je volela da je golicam po tabanima i da je ljubim tamo gde ne voli jer je jako gotivila da joj neko radi ono što ona ne voli a meni je radila ono što baš mrzi jer ju je strašno palilo da joj neko naredi da radi upravo to što jako mrzi i i pri tom je svršavala i svršavala i svršavala, baš kao da joj je sam čin submisivnosti bio važniji od same penetracije, važniji od nje same.

Mnogo je volela da je golicam po tabanima i da je ljubim tamo gde ne voli jer je jako gotivila da joj neko radi ono što ona ne voli a meni je radila ono što baš mrzi jer ju je strašno palilo da joj neko naredi da radi upravo to što jako mrzi i i pri tom je svršavala i svršavala i svršavala, baš kao da joj je sam čin submisivnosti bio važniji od same penetracije, važniji od nje same.
Maestralno

Ne neko već ti 🥰

Naučila je da ćutanje između njih ima ukus vina i kože i da se u tom ćutanju događa sve što ne sme da se izgovori,
pogledom ju je skinuo do same misli, a ona mu se predala onim delom sebe koji nikada nikome nije priznala da postoji.

Malo poetično, ali valjda može da prođe. :heart:

sad cekamo tebe :D

Masirao mi je celo telo, prelazeći preko svake koščice i zgloba, prethodno pažljivo izvukavši grudnjak koji je bio ispod mene, i naredio da se okrenem na bok i legnem na leđa, nastavljajući da mi lomi ramena, bokove, kukove, koščice na stopalima, stavljajući snažne ruke na moje telo, sve vreme gledajući u moje nage grudi bez stida.

Masirao mi je celo telo, prelazeći preko svake koščice i zgloba, prethodno pažljivo izvukavši grudnjak koji je bio ispod mene, i naredio da se okrenem na bok i legnem na leđa, nastavljajući da mi lomi ramena, bokove, kukove, koščice na stopalima, stavljajući snažne ruke na moje telo, sve vreme gledajući u moje nage grudi bez stida.
To kao da ja pišem o svom fizioterapeutu :D

Emilija Janjanin je njišući kukovima i tiho pevušeći unela u hladnu sobu limeni lavor po obodu išaran cvetićima iz koga se pušila vruća voda, spustila bela kolena na pod ispred fotelje u kojoj je sedeo umorni starac, sagla se da dohvati gospodarove noge dok su bele čvrste dojke kipele iz tesnog korseta i vešto prstima obrađivala njegove hladne tabane potopivši ih u mirišljavu sapunicu.
a? :zper:

Back