izazivanje svadje...

sta je s muzem?

E to je to. Diskutovale smo uopsteno a onda si ti u vrlo ruznom kontekstu pomenula mog muza. To je ono na sta sam mislila kad sam rekla da vise govoris o sebi nego o meni a posebno o njemu. Cemu je trebalo da ga pominjes i da vredjas clanove moje porodice? Je l to nisko? Evo mene, sa mnom si u diskusiji, izvuci neku moju tvrdnju, pobij je, uvredi, otidji, ali uvlaciti u sve mog muza i nazivati ga kako vec vise je nego nisko.
Poslednjih par postova sam ti uputila samo iz razloga da shvatis da ima nas koji svoje probleme resavamo sami i koji nepozeljne ljude eliminisemo bez da ocekujemo da neko drugi pa makar i muz taj "prljav" posao obavlja za nas. Sad, hajde, nadam si da si nesto naucila, mada... :think:

E to je to. Diskutovale smo uopsteno a onda si ti u vrlo ruznom kontekstu pomenula mog muza. To je ono na sta sam mislila kad sam rekla da vise govoris o sebi nego o meni a posebno o njemu. Cemu je trebalo da ga pominjes i da vredjas clanove moje porodice? Je l to nisko? Evo mene, sa mnom si u diskusiji, izvuci neku moju tvrdnju, pobij je, uvredi, otidji, ali uvlaciti u sve mog muza i nazivati ga kako vec vise je nego nisko.
Poslednjih par postova sam ti uputila samo iz razloga da shvatis da ima nas koji svoje probleme resavamo sami i koji nepozeljne ljude eliminisemo bez da ocekujemo da neko drugi pa makar i muz taj "prljav" posao obavlja za nas. Sad, hajde, nadam si da si nesto naucila, mada... :think:

Molim??? Ti draga moja, ocigledno haluciniras, vrucina je pa ti necu uzeti za zlo. Vrati se ti lepo, iscitaj sve, pa onda reci ko je cijeg muza nazvao kako. Mislim, ni ne smeta mi to koliko mi smeta sad ovo licemerje. Reagovala sam na tvoj post o beskicmenjacima, do tada sam bila maksimalno korektna. Kad me uvredis ja ti vratim, tako to kod mene ide, ako ti se ne svidja nemoj da me cackas. Da znas cisto za ubuduce, posto sam neprimecena i to, da se slucajno ne zeznes ponovo, jer ces isto proci. A muza si sama uvukla u pricu, pa sto ga sad branis... msm moze on to i sam.

Poslednja izmena:
Molim??? Ti draga moja, ocigledno haluciniras, vrucina je pa ti necu uzeti za zlo. Vrati se ti lepo, iscitaj sve, pa onda reci ko je cijeg muza nazvao kako. Mislim, ni ne smeta mi to koliko mi smeta sad ovo licemerje. Reagovala sam na tvoj post o beskicmenjacima, do tada sam bila maksimalno korektna. Kad me uvredis ja ti vratim, tako to kod mene ide, ako ti se ne svidja nemoj da me cackas. Da znas cisto za ubuduce, posto sam neprimecena i to, da se slucajno ne zeznes ponovo, jer ces isto proci. A muza si sama uvukla u pricu, pa sto ga sad branis... msm moze on to i sam.

:sad2::sad2::sad2:

Hoces me sama unistiti ili ces zvati pojacanje. :rotf:

Ja poznajem jednu curu ,koja dok ne posvadja nekoga i ne napravi neku spletku nije mirna..time se hrani..Svi koji su je upoznali ,posle nekog vremena su izbegavali svaki kontakt sa njom...Moja drugarica je sa takvom osobom radila...Zbog takve je i dala otkaz...Par devojaka koje su se druzile sa njom su promenile brojeve zbog nje ,jer kada su pokusavale da se distanciraju,ona je pocinjala da ih uznemirava telefonom i vredja...Pokusala je i samnom da se druzi ,nabavila je moj br.telefona...Kada je videla da je ignorisem ..pocela je da "pecka"preko mojih i da lupa gluposti okolo...Ja sam trenutno bez posla,mojima je rekla nesto u stilu"Sto se ja ne zaposlim nego sedim kuci"...Kao da ona zna dal ja sedim kuci ili ne..To je sa rekla da bi me ismevala...

Hvla Bogu da mogu da vozim u maloj brzini sa malom potrošnjom energije pa ne dozvoljavam nekom da me razjari u svađi uglavnom mu kažem produži...A i izbegavam spuštenje na nivo raznih i trošenje snage na to snaga je dragocena a 5 minuta svađe s nekim ko to voli ti zatruje često i ceo dan zašto bih to dozvoljavao...Mada ponekad mi i prija da izbacim negativnu energiju u nekoj raspravi.

Back