gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Sta je s glavom?
sta je s muzem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je s glavom?
sta je s muzem?
E to je to. Diskutovale smo uopsteno a onda si ti u vrlo ruznom kontekstu pomenula mog muza. To je ono na sta sam mislila kad sam rekla da vise govoris o sebi nego o meni a posebno o njemu. Cemu je trebalo da ga pominjes i da vredjas clanove moje porodice? Je l to nisko? Evo mene, sa mnom si u diskusiji, izvuci neku moju tvrdnju, pobij je, uvredi, otidji, ali uvlaciti u sve mog muza i nazivati ga kako vec vise je nego nisko.
Poslednjih par postova sam ti uputila samo iz razloga da shvatis da ima nas koji svoje probleme resavamo sami i koji nepozeljne ljude eliminisemo bez da ocekujemo da neko drugi pa makar i muz taj "prljav" posao obavlja za nas. Sad, hajde, nadam si da si nesto naucila, mada...![]()
Molim??? Ti draga moja, ocigledno haluciniras, vrucina je pa ti necu uzeti za zlo. Vrati se ti lepo, iscitaj sve, pa onda reci ko je cijeg muza nazvao kako. Mislim, ni ne smeta mi to koliko mi smeta sad ovo licemerje. Reagovala sam na tvoj post o beskicmenjacima, do tada sam bila maksimalno korektna. Kad me uvredis ja ti vratim, tako to kod mene ide, ako ti se ne svidja nemoj da me cackas. Da znas cisto za ubuduce, posto sam neprimecena i to, da se slucajno ne zeznes ponovo, jer ces isto proci. A muza si sama uvukla u pricu, pa sto ga sad branis... msm moze on to i sam.
Hoces me sama unistiti ili ces zvati pojacanje.![]()
Ma sama cu, imam ja kicmu, nisam ko tvoj cova.![]()
E sad si me stvarno dotukla...
Toliko da te zalim.
![]()
Vidi nje kako se umusilakao da nisi od ovoga sveta i kao da ne razumeš šta je ono - ovaj pisac, 'teo kasti -
![]()
Е, а да организујемо једно женско рвање у блату....![]()