Sacuvaj me Boze sta me snadje ovih dana...u posetu je meni i mom muzu dosl njegova sestra sa svojim muzem i ni u snu nisam veroava
la da ce se sve ovako odigrati...ne poznajem je dobro ali sam ipak zbog muza koji ugoscava i moju familiju i ja resila da im ucinim posetu prijatnom. Oni su siromasni ljudi i zelela sam da ih lepo ucastim da sve bude u dobrom raspolozenju da makar eto desetak dana u zivotu uzivaju malo u tome da se niceg ne odricu...Muz moj ezaove mladji je sedam god od nje...ona se polako svojom krivicom pretvara u stariju gospodju sa oblacenjem i ponasanjem koje je iznad njenih godina...On se dobro drzi i fino izgleda i ona je odmah dala do znanja da je veoma ljubomorna i da se ne smemo ni saliti na neku temu svalerisanja ili nekih poznanstava...Ajd velim neka je sta cu joj necu je izazivati vidim da je u panici...dakle sve sam se lepo potrudila jer moj muz malo vise radi i ja sam vise sa njima preko dana...Medjutim umesto da uziva u tome da joj je skuvana kafa da sam joj kupila sitnice koje ne moze da ima da sam ih vodila i pokazala mesta koja ne bi ni u snu videla i pri tomsve finansirala naravno ona je pocela da mi se mesa u brak huskajuci mog muza da je napravio pogresan izbor, da sam ja zena koja samo misli kako da se sredi a da on jadnik sve radi po kuci i sl...Iznenadila sam se silno kad mije to suprug rekao mada sam primetila prethodno da drzi neku distancu od mene...Zbog muza precutala sam ali sam evo na ivici da puknem...ona i dalje sedi tu u stanu kod nas pusi i podbada...ne znam kako cu izdrzati jos 3 dana kad treba da idu kuci kako da se ponasam...Ovo je neverovatno ivrlo drsko od nje a jos kao slag na torti sutra ce ici da se vidi sa njegovom bivsom zenom koja zivi u istom gradu ko i mi...nisam ni znala da su one dve u kontaktu...Mogu misliti sta ce i ko ce im biti glavna tema...Sta biste uradili? Napravili scenu i izbacili bagru napolje ili se strpeli pa ce da zapamti dan kad je bila jer vise nikad nece...Uzdrazavm se s mukom zeludac me boli...